Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Orbán fenyegetik a kommentelők: “Remélem tudod, hogy a következő te leszel. De te lejjebb kapod a golyót”

Hirdetés

Mint ismert, szombat este merényletet követtek el Donald Trump ellen. Az USA 45. elnöke könnyebben megsérült, a támadót lelőtték. A merénylet után Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalán azt írta: “Imádkozunk Trump elnök úrért!”. A poszt alatti hozzászólásokhoz több erősen fenyegető és uszító komment is érkezett. Az egyik hozzászóló kijelentette: “nem szoktam imádkozni, de remélem meghaltok mindannyian, a Putyin haverotokkal együtt”.

Trump szombat esti beszéde a pennsylvaniai Butlerben ugyanúgy kezdődött, mint korábban több tucatnyi gyűlésen: a jelenlévők azt skandálták, hogy „USA! USA!”, a volt elnök pedig tapsolt és a tömegben lévő arcokra mutatott, mielőtt a pulpitushoz lépett. Körülbelül 150 méterre északra egy fegyveres mászott fel egy épület tetejére a gyűlés biztonsági körén kívül. Egy AR típusú fegyver volt nála.

Hat perccel a volt elnök beszéde után a fegyveres célba vette Trumpot, és meghúzta a ravaszt. A volt elnök könnyebben sérült meg, a helyszínen egy ember meghalt, többen megsebesültek, a támadót lelőtték. A merénylet után után Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalán azt írta: “Imádkozunk Trump elnök úrért!”.

Hirdetés

A bejegyzés alatti kommentszekcióba több fenyegető és uszító komment is érkezett. Volt olyan hozzászóló aki kijelentette: “Remélem tudod, hogy a következő te leszel. De te lejjebb kapod a golyót”.

Hirdetés

 

Forrás: Pesti Srácok

Hirdetés
Hirdetés