Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Az antifa Salis ismét Magyarországot gyalázza, csak azt felejti el megemlíteni, miért került börtönbe

Hirdetés

Ilaria Salis beindította hivatalos képviselői oldalát, ahol egyből azzal kezdte, hogy őt mennyire sanyargatták a magyar börtönben. Csak arról felejt el beszélni, hogy miért került oda. Íme az EP-mentelmi jog által megmentett terrorista bemutatkozása.

Portálunk több ízben is részletesen foglalkozott a budapesti antifa-támadásokkal (erről szóló archívumunk ITT megtekinthető), majd Ilaria Salis elfogása után Szemán János kollégánk példás nyugalommal követte végig az antifa-boszorkány perét (erről bővebben ITT).  Beszámoltunk arról is, hogy az életveszélyes terrortámadásokat végrehajtó nő két bíróságon való vigyorgás között panaszkodott a cellájára, ami tulajdonképpen semmiben sem különbözött bármelyik zárkától (ITT).

Ebben a csodálatos, független bíróságokkal telített, jogállamiságtól túlcsorduló Európában azonban mégis előfordulhatott az, hogy Salis mentelmi jogot kapott és egyenesen az EP-be került a börtönből. Akik olvassák cikkeimet, tudják, nem a nyugalmamról vagyok híres, nem is arról, hogy megijednék a sajtóperektől, most azonban mégis megpróbálok cizelláltan fogalmazni, már csak a nők iránti tiszteletem miatt is.

Hirdetés

Azonban az említett Ilara Salis előszeretettel feszegeti a határokat, most éppen azzal, hogy a létező legnagyobb pofátlanságról tanúbizonyságot adva képes volt bemutatkozó X-posztjában azt állítani, hogy “megfosztották alapvető jogaitól a politikai nézetei miatt” . (…@!!) Itt tényleg azért nem írok jelzőket, mert mégiscsak nőről van szó. 

Egy olyan nőről, aki gátlástalanul hazudik, aki emberek életére tör, csak mert más politikai nézeteket vallanak, mint ő. Aki azzal sem törődik, ha áldozatainak súlyos, akár halált okozó sérülést okoz, rezzenéstelen arccal nézi a fájdalomtól összegörnyedő, vérző magyarokat, akiket sunyi, alattomos módon támad meg…de mégis csak nő. Valakinek a lánya. Valószínűleg az anyja soha nem lesz senkinek, hiszen ahhoz az kellene, hogy ne bolygópusztító széndioxid gyárként gondoljon a gyerekekre, de mégis, még erre is van némi esély. Éppen ezért visszafogom magam.

Hirdetés

 Ilaria Salis tárgyalása aki az antifa-támadások elsőrendű vádlottja // fotó: Hatlaczki Balázs

Nem, ez a nő nem érdemli meg a mentelmi jogot. Nem, ez a nő nem érdemli meg a milliós fizetést, sem azt, hogy nyilvánosan hazudozzon hazánkról az elkövetkező években. Hosszú, hosszú börtönéveket érdemelne, ahelyett, hogy EP-képviselőként (!) szavazzon a tagállamok sorsáról, a benne élők jövőjéről. S ha az evilági igazságszolgáltatással csődöt mondunk, bízzunk a túlvilágiban… 

Hirdetés

Egyszerre többen ütik-vágják, rúgják áldozatukat Budapesten az antifák, köztük Salis is…

Salis bejegyzését cikkünkben nem jelenítjük meg, mert az még a legnyugodtabb emberekből is olyan reakciókat válthat ki, melyeket szeretnénk elkerülni.

Forrás: X – Pesti Srácok

Hirdetés

Hirdetés