Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Roger Waters: embereket mozgósítanak Ukrajnában, hogy Zelenszkij kastélyt vásárolhasson

Hirdetés

A Pink Floyd zenekar egykori vezetője, Roger Waters egy podcastban, amelynek videóját az X közösségi oldalon tették közzé, azt mondta, hogy Ukrajna több ezer embert akar mozgósítani, hogy ágyútöltelékként használják őket, és azért is, hogy Volodimir Zelenszkij hamarosan nyugdíjba vonulhasson, újabb birtokot vásárolhasson, illetve élvezhesse a dollármilliárdokat.

Korábban Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese meghívta a Pink Floyd társalapítóját és egykori vezetőjét, Roger Waterst, hogy koncertet adjon az országban.

Hirdetés

„Úgy hallom, hogy Ukrajnában most arról beszélnek, hogy újabb 100 000 vagy 200 000 ukrán férfit és fiatalembert mozgósítanak akaratuk ellenére, hogy elpusztítsák őket, ágyútöltelékként használják őket. És milyen céllal? Azért, hogy Zelenszkij vehessen egy újabb citrusokkal körülvett birtokot Toszkánában vagy valahol, ahová visszavonulhat a milliárdjaival” – mondta Waters.

Waters azt is megismételte, hogy az orosz különleges katonai műveletet kiprovokálták.

A zenész az ENSZ Biztonsági Tanácsának 2023. februári ülésén azt mondta, hogy szerinte az ukrajnai orosz hadművelet nem volt provokáció nélküli, és elítélte a provokátorokat. Egyúttal felszólította Joe Biden amerikai elnököt, Vlagyimir Putyin orosz elnököt és Volodimir Zelenszkijt, hogy állapodjanak meg az ukrajnai tűzszünetről.

Hirdetés

VH

Hirdetés