Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Riminiben két migráns a szállodában erőszakolt meg egy svájci turistát

Hirdetés

Egy svájci turistát két szezonális munkás erőszakolt meg egy Rimini környéki szállodai szobában – írja az ANSA.


Egy 59 éves egyiptomi származású pizzás és egy 48 éves Frosinone tartományból származó pincér van őrizetben szexuális erőszak miatt.

A carabinierik – akiket Annadomenica Gallucci, Rimini helyettes ügyésze koordinált – a tanúvallomásokon és telefonlehallgatásokon alapuló ellenőrzéssorozat után letartóztatták a két idénymunkást, akik jelenleg a Casetti börtönben vannak. A két férfit Alessandro Coppa és Maria Rivieccio ügyvédek védik.

Hirdetés

A nyomozók által gyűjtött információk szerint július 15-én délutáni a két férfi találta meg a svájci turistát, aki zavarodott állapotban feküdt az utcán a járdán. A nőt ezután a két férfi egy szállodai szobába vitte, meztelenre vetkőztették, és a zuhany alá tették.

A carabinieri feltételezései szerint a két férfi szexuálisan bántalmazta a lányt, mielőtt felhívták a segélyhívószámot. A fiatal nő, aki a Riviérán nyaralt a barátjával, állítólag nem emlékezett az esetre, mert kábítószer, gyógyszerek és alkohol hatása alatt állt. A sürgősségi osztályon az ilyen körülmények között szükséges klinikai vizsgálatoknak vetették alá.

VH

Hirdetés

Hirdetés