Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Halálos ellenségek fogtak össze Belfastban, vajon kik ellen?

Hirdetés

Belfastban is elegük lett az őshonos íreknek és a kissé kevésbé őshonos angoloknak az illegális migrációból, a migránsok által elkövetett bűncselekményekből és az egészet eltagadó, ennek falazó karhatalomból. A szeparatista írek és az unionista britek közösen pofozzák a rendőröket. Ilyet se láttunk még.

Az alábbi videón egymást ölelve halad egy Írország egyesülését kívánó, ír zászlót lengető úr egy unionista zászlót tartó férfival. Korábban egy ilyen találkozás minimum verekedésbe, de inkább vérfürdőbe torkollot. A muszlimok és illegális bevándorlók privilégiumait védő karhatalommal szemben ma összeálltak.

Ha ez nem lenne elég, a protestánsok és a katolikusok is összefogtak a muszlimok ellen. Persze a protestáns 99,9 százalékban angolok, a katolikusok pedig ugyanilyen arányban írek.

Hirdetés

A lassan az egész Nagy-Britanniára kiterjedő zavargások a Southportban elkövetett, 3 kislány életét követelő mészárlás nyomán robbantak ki, miután a rendőrség és a sajtó összefogott, hogy elhallgassak a történteket, illetve mindenkit, aki nem feltétlen támogatója a bevándorlásnak. Ez pedig sem az íreknek, sem az angoloknak nem nyerte el a tetszését, ezért – valószínűleg ideiglenesen – félretették a nézeteltéréseiket.

Az teljes összefogáshoz még előválasztást sem kellett tartaniuk, elég volt hozzá, hogy le akarják váltani a migránsokat. Vagyis hogy őket ne váltsák le.

Hirdetés

Forrás: Pesti Srácok

Hirdetés