Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

BulvárÉrdekességekHírekSport

Áll a bál Párizsban: olyat csinált egy sportoló az olimpiai faluban, páros lábbal rúgtak ki onnan

Hirdetés

Nem teremtett megfelelő légkört.

Kirúgták az olimpiai faluból Luana Alonso paraguayi úszót, mert állítólag „nem teremtett megfelelő légkört” a csapaton belül. A sportoló nem élvezte az ötkarikás játékokat, miután hatodik lett 100 méter pillangón, bejelentette, hogy 20 évesen visszavonul és inkább influenszer lesz, – írja a Borsonline.

 

Hirdetés
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Luana Alonso (@luanalonsom) által megosztott bejegyzés

Hirdetés

Most már hivatalos! Visszalépek az úszástól, nagyon köszönöm mindenkinek a támogatást! Bocs, Paraguay. Úszás: köszönöm, hogy álmodhattam, megtanítottál küzdeni, próbálkozni, kitartásra, áldozatkészségre, fegyelemre és még sok másra. Neked adtam az életem egy részét, és nem cserélném el semmire a világon, mert életem legjobb élményeit éltem át, örömök ezreit adtad nekem, barátokat más országokból, akiket mindig a szívemben fogok hordozni

– fogalmazott korábban Luana.

Paraguay csapata azonban most arra kérte a sportolót, hogy hagyja el az olimpiai falut, miután eredetileg azt tervezte, hogy a verseny hátralévő részében még ott marad – írja a Mirror. A döntést azzal indokolták, hogy az úszó „nem megfelelő légkört” teremtett.

Hirdetés

Jelenléte nem teremt megfelelő légkört paraguayi csapatban

– mondta Larissa Schaerer. Hozzátette, köszönik Luanának, hogy az utasítások szerint járt el.

A sportoló már a közösségi oldalak népszerű figurája, Instagram-fiókján 514.000 követője van – így fényes influenszer-karrier előtt állhat.

Hirdetés

Forrás: Borsonline

Hirdetés