Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Újabb halálos fenyegetés érte Giorgia Meloni olasz miniszterelnököt és kislányát

Hirdetés

Újabb halálos fenyegetés érte Giorgia Meloni olasz miniszterelnököt és kislányát. Az Olasz Testvérek párt hivatalos közösségi oldalára érkezett a megfélemlítés és nem csak a kormányfőre, hanem 8 éves lányára is vonatkozik. A kis Ginevra ugyanis gyakran elkíséri külföldre tett hivatalos látogatásaira Melonit.

Az olasz lapok szerint elfogadhatatlan méreteket öltött a kormányfővel szembeni megrettentő hadjárat. A kormánypártok képviselői elítélik a politikai életben terjedő agressziót, az ellenzék azonban mélyen hallgat.

Kétségtelenül elharapózott a Giorgia Meloni miniszterelnök elleni gyűlöletbeszéd is. Megválasztása óta több alakalommal voltak olyan baloldali megmozdulások, ahol a kormányfőt ábrázoló bábút lógattak fejjel lefele, vagy égettek el. Fenyegetések tömkelege éri Melonit nemcsak a világhálón, hanem utcai falfeliratokon is. Az is előfordult, hogy azt kívánták, hogy Mussolinihoz hasonlóan záruljon politikai pályafutása – számol be a Hír TV tudósítója Rómából.A közelmúltban az olaszországi Puglia tartományban megrendezett G7 csúcstalálkozón szélsőséges tüntetők egy csoportja Giorgia Melonit fejjel lefele ábrázoló fotót függesztett ki, „fasiszta vagyok” felirattal. A palesztin párti tüntetők a népírtások cinkostársának és hentesnek nevezték a felvonulásokon. A politikai ellenfelek attól sem tántorodtak vissza, hogy a nőiségére utaló közönséges jelzőkkel illessék az olasz miniszterelnököt.

Hirdetés

Forrás: HírTV

Hirdetés

Hirdetés