Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Magyar Péter közölte, hogy ő nem zaklatta a diszkóban a kislányokat, csak „tangózott”

Hirdetés

Mint ismert Magyar Péter a nyár közepén Budapesten az Ötkert nevű szórakozóhelyen ismeretlen nők elé guggolva, a földön négykézláb mászva   keveredett végül büntetőüggyel végződő botrányba. Aztán mindenkit beperelt aki megírta a történteket.

A Mandiner elleni perben azzal védekezett, hogy ő nem viselkedett botrányosan, nem zaklatott senkit. Azt találta mondani, hogy az ilyesfajta viselkedéshez hasonló amikor tangót táncolnak Argentínában, hiszen az másutt akár zaklatás is lehet.

Hirdetés

A bírósági jegyzőkönyv szerint így védekezett:

„Például Dél-Amerikában a tangó nevezetű tánc sokak számára itt, Európában erotikusnak számít, és lehet, hogy még zaklatónak is, a Mandiner tisztelt jogi képviselőinek is, viszont a világ nagy részén nem számít annak.”

Aztán még tovább fokozta és rágalmazni kezdett:

Hirdetés

Különböző kultúrákban, különböző táncok vonatkozásában más a megítélés, hogy mi számít zaklatásnak. Valószínűleg a Mandiner főszerkesztőségében más irányelvek vannak, a kokainos partikon is – egyébként kiskorúakkal folytatott szexuális cselekmények során -, ott valószínűleg magasabb az ingerküszöb.” Arról viszont nem volt hajlandó beszélni, hogy a még nagyobb botrány elkerülése végett a biztonsági  őrök végül miért kényszerültek arra, hogy fizikai erőszakot, fojtófogást alkalmazva kidobják a szórakozóhelyről.

Nem beszélt arról sem, hogy folyik ellene – lopás és garázdaság miatt – a rendőrségi eljárás amit mentelmi joga mögé bújva próbál elkerülni.

Hirdetés

Mint ismeretes a szórakozóhelyen Magyar Péter kicsavarta az egyik őt filmező vendég kezéből a mobiltelefonját, amit később, miután tántorgó léptekkel lement a Duna-partra bedobott a vízbe.

Forrás: Metropol

Hirdetés

Hirdetés