Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Magyar Péter rokonoknak és haveroknak intézett „VIP-ellátást” a kórházban

Hirdetés

Magyar Péter az elmúlt évek során ellátást intézett magának, családtagjainak, illetve egy ismerősének a Honvédkórház speciális rendeltetésű centrumában. Ez az az intézményrész, amelyet Magyar az utóbbi napokban, az egészségügy ellen indított hecckampányában csak VIP-részlegként emlegetett. Mindez már csak azért is érdekes, mert a Tisza Párt elnöke még az igazságügyi miniszter férjeként a Covid-teszteket is ebben a kiemelt kórházi egységben végeztette el magán – írja a Magyar Nemzet.

Magyar Péter már 2014-től kezdődően különböző ellátásokat járt ki magának, családtagjainak és egy közeli ismerősének a Honvédkórház úgynevezett speciális rendeltetésű centrumában. A kórházrész az elmúlt napokban éppen Magyar médiaszereplései nyomán vált a közbeszéd egyik témájává. Ferdítésekkel és ellentmondásokkal teli hecckampányának újabb állomásaként ugyanis a Tisza Párt vezetője VIP-osztálynak nevezte a centrumot, és demagóg módon arról értekezett: miközben a kormánytagok extra helyszínen gyógyulhatnak, az adófizetőknek csak rossz körülmények jutnak.

Csakhogy kiderült, Varga Judit házastársaként Magyar előszeretettel kereste fel a centrumot. A Magyar Nemzet értesülése szerint az egészségügyi ellátórendszert napjainkban élesen bíráló, lejárató politikus csak a világjárvány idején nyolc alkalommal fordult meg a speciális rendeltetésű centrumban (src), ahol Covid-teszteket végeztetett magán.

Hirdetés

További részletek a Magyar Nemzet oldalán!

Forrás: Pesti Srácok

Hirdetés

Hirdetés