Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Menczer Tamás meglepő ajándékot küldene Ursula von der Leyennek

Hirdetés

Az, hogyha a magyar kormány menedékkérőket utaztat Brüsszelbe, az nem az uniós jog megsértése, hiszen le kellene folytatni a menekültügyi eljárást. Azt akarják, hogy engedjük be őket. Mi beengedjük, fölrakjuk a buszra, és lerakjuk Ursula von der Leyen irodájának bejáratánál. Ez a tervünk – mondta el Mencezr Tamás a kötsei piknik előtt újságírói kérdésre reagálva. 

A Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta: “Itt ugye egyáltalán nincs szó jogról, ez fontos. Ha a jogról beszélnénk, akkor erről az egészről nem beszélnénk, hiszen a határt megvédeni kötelező, mi ezt tesszük, és minket ezért támadnak politikailag. Tehát, ha a jogot nézzük, mindenki régóta tudja, hogy nekünk igazunk van. Itt politikáról van szó”.

Hirdetés

Minket a magyar emberek érdeke és a magyar emberek biztonsága kötelez. De hogyha most ezt ennyiszer kérdezi, akkor hosszabban, lépjünk egyet vissza. Nekünk volt tranzitzónánk a határon, amelyet most velünk bezáratták, most meg már javasolják. Azt mondták, hogy ez egy zárt tranzitzóna, ami mindig hazugság volt. Szerbia irányába mindig nyitott volt. Azt mondták, zárjuk be. Jó, bezárt. Azt mondtuk, hogy a belgrádi nagykövetségen lehet beadni a menekültkérelmet. Azt mondták, ez se jó. Mindenáron azt akarják, hogy engedjük be őket – fejtette ki.

Ezzel párhuzamosan mi 2 milliárd eurót, 800 milliárd forintot költöttünk eddig arra, hogy megvédjük a határt és ezeket az embereket ne engedjük be. Akik utána Németországban az utcabálon, leszúrják, azt hiszem a háromgyerekes anyát, meg nem tudom még ki mindenkit. Németországban megöltek egy fiatal srácot, a gyanú szerint azért, mert kereszt volt a nyakában, tudja? Ez a helyzet. És mi ezeket az embereket nem akarjuk beengedni, ha ők akarják, mi beengedjük, fölrakjuk a buszra, és elvisszük ajándékba – tette hozzá Menczer Tamás.

Forrás: Pesti Srácok

Hirdetés
Hirdetés