Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Lebukott Brüsszel: uniós pénzen okítják ki a migránsokat, hogyan kerüljék el a kitoloncolást

Hirdetés

Fő tanács a migránsoknak: „fedezzék fel és használják ki” saját traumáikat.

Szinte teljes egészében az Európai Unió finanszírozza azt a német honlapot, amely abban segít az illegális bevándorlóknak, hogy elkerüljék a kitoloncolást – írta a European Conservative.

A portál emlékeztetett, hogy a német kormány kellemetlen helyzetbe került, amikor ez első hírek napvilágot láttak a portállal kapcsolatban. Német tisztviselők most viszont tisztázták, hogy

Hirdetés

a projekt finanszírozásának 90 százaléka az EU Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alapjából (AMIF) származik.

A Junge Freiheit beszámolója szerint a maradék 10 százalékot a Szövetségi Migrációs és Menekültügyi Hivatal és a Nemzetközi Mentőbizottság közösen biztosította.

A Handbook Germany (Kézikönyv Németországhoz) oldal többek között olyan témákkal foglalkozik, mint például a Szövetségi Migrációs és Menekültügyi Hivatal (BAMF) elleni kereset benyújtása, valamint a kitoloncolási eljárások elszabotálása.

Hirdetés

A Remix News arra is felhívja a figyelmet, hogy az oldal kiadója, az Új Német Médiaművészek (Vereins Neue Deutsche Medienmacher) azt tanácsolja a menedékkérőknek, hogy „fedezzék fel és használják ki” saját „súlyos háborús traumáikat”, amelyek „eddig felderítetlenek maradtak”, hogy Németországban maradhassanak.

A bevándorlás ellenes, jobboldali AfD politikusa Joana Cota szerint sem az EU-nak, sem a német kormánynak nem kellene finanszírozni olyan oldalakat, amelyek a menekültügyi eljárás kijátszására buzdítják a migránsokat. A politikus korábban a Bundestagban tett fel kérdéseket arról, hogy a kiadó érdemes-e az állami támogatásra.

Említésre méltó, hogy a kiadó elnökét Ferda Atamant, aki a Szövetségi Diszkriminációellenes Ügynökség tanácsadó testületének helyettes tagja, 2022-ben a Szövetségi Diszkriminációellenes Ügynökség vezetőjének jelölték. A European Conservative felidézte, hogy a kiadó a migráció mellett a genderideológiának is szorgos támogatója.

Hirdetés

Forrás: Mandiner

Hirdetés