Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Alföldi Róbertnek nagyon tetszik a Bese-sztori – meg akarja filmesíteni

Hirdetés

„Ha az első reakció után elgondolkozunk, hogy ezek az emberek milyen életet élhettek, szerintem az végtelenül szomorú és nagyon megrendítő. Ennek az atyának, ennek a fiatalembernek milyen élete volt? Én beszorongok ezektől. Én a Szájer-történettől is beszorongtam. És persze némileg ellentmondásos a tevékenységük és a titkos életük. De az egy következő lépés, hogy vizet prédikál és bort iszik, az az emberi történet után van” – reagált a Bese-ügyre Alföldi Róbert színész-rendező a Szeretlek Magyarországnak adott interjújában.

Alföldi elmondta, nem kárörvendő és nem tud nevetni a botrányon, vagy azt mondani, hogy Bese atya megérdemelte a tetteinek következményét. Hozzátette, ha egy normális országban élnénk, ezeket a Beséhez hasonló történeteket kellene megfilmesíteni. Szerinte egy mai Shakespeare például „a Szájer-sztorit biztos megírná, mert ez egy akkora emberi történet. Hogy valaki ennyire kénytelen megtagadni magát, hazudni, bujkálni” – mondta Alföldi.

Hirdetés

A rendező szerint arról azért lehet beszélni, hogy „ezek az emberek kifizetődőbbnek tartják, ha hazudnak és csatornákon másznak le, vagy a párizsi olimpia megnyitója ellen prédikálnak, és közben orgiákra járnak.”

Alföldi összegzése szerint azonban a lényeg végső soron mégis az, hogy „végtelenül szerencsétlen” emberekről van szó.

(Szerintünk Alföldi Robika rendező és főszereplő is lenne…)

Hirdetés
Hirdetés