Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Puzsér azért aggódig, hogy újra pofán verik

Hirdetés

A szélsőliberális publicista szombati Facebook-posztjában ment neki Majoros Péternek, azaz Majkának. Puzsér Róbert szerint a rapper kampányt folytat ellene, amiért korábban kritizálta őt.

Puzsér Róbert egy hosszú Facebook-bejegyzésben fejtette ki, hogy Majka miért folytat kampányt szerinte azért, hogy „pofán verjék”.

Korábban a rapper közösségi oldalán kommentálta az Ábrahám Róbert-affért, amikor úgy fogalmazott, hogy „Puzsér úrnak nagyon kijárt már egy lángos”.

Hirdetés

A publicista szerint Majka Facebook-bejegyzése után, még egy győri koncerten is arra biztatta a rajongóit, hogy ne bántsák egymást, „kivéve Puzsért, az megérdemli a pofont.”  A kritikus úgy látja, hogy a rapper a korábbi sérelmei miatt akar elégtételt venni.

Mint írta, Majka nem nézte jó szemmel, amikor a Curtis-ügyben évekkel ezelőtt szóvá tette „besúgó természetét”. Véleménye szerint Majka pénzügyi haszonból árulta el barátját és munkatársát, Széki Attilát, amikor feljelentette őt a rendőrségen.

A publicista több esetet is felidézett, beleértve, amikor Majkát és Dopemant is kutyákhoz hasonlítva kritizálta.

Hirdetés

Pityingernek nyilván több oka volt a sértődésre, mint Majorosnak, csakhogy az RTL volt villalakója, a Viasat egykori cs*csnézegetője, a TV2 egykori és az RTL jelenlegi porondmestere nem szokott hozzá a bírálathoz – személyét hódolat és rajongás illesse. Miért kellene tudomásul vennie, hogy jöttmentek kritizálhassák? Hiszen nagy sikerű slágerei és tévéműsorai vannak

– fejtette ki. Puzsér Róbert hozzátette, hogy Majkának tudnia kellene, hogy „egyetlen fogyasztója sincs a tömegben, aki elégtételt vesz majd a sérelméért″.

Majoros Péter egyelőre nem kommentálta a publicista kijelentését.

Hirdetés

VH

Hirdetés