Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Trump és Putyin megölésére felszólító könyvet írt az amerikai elnök feltételezett merénylője

Hirdetés

Számtalan kérdést kell még megválaszolni Donald Trump elnök feltételezett merénylőjével kapcsolatban, például azt, honnan tudta, hogy a korábbi elnök pontosan mikor lesz a golfpályáján, vagy hogyan tudott 500 méternél is közelebb kerülni hozzá – erről ír a Vasárnap.hu oldal. 

Az 58 éves Ryan Routh tavaly egy 291 oldalas e-könyvet írt, amelyben Donald Trump meggyilkolására és az Oroszországgal folytatott nukleáris háborúra szólított fel.Az „Ukrajna megnyerhetetlen háborúja” 2023 februárjában jelent meg az Amazon Kindle Direct Publishing platformján és még ma is kapható – ismerteti a portál.

Hirdetés

Az elég zavaros stílusban írt könyv Routh ukrajnai tapasztalataira összpontosít, de részletezi a háború és az Egyesült Államok politikai problémáinak „lehetséges megoldásait” is.

Routh szerint Putyint és a fehérorosz Lukasenkat is meg kellene gyilkolni.Az utóbbit azért, mert támogatja Putyint, az előbbit pedig azért, mert másképp az oroszok képtelenek lennének Putyin utódját megtalálni.

„Úgy gondolom, hogy ő az egyetlen, aki vezeti a hajót, és Moszkvában egyetlen léleknek sincs ötlete vagy vezetői képessége” – írta Routh.

Hirdetés

„Mindannyian gyávák, akik egyszerűen meghajolnak Putyin akarata előtt, és amikor eltűnik, vákuum lesz. Szeretném, ha valaki megmondaná nekem annak a személynek a nevét, aki Putyin távozása után átveszi a hatalmat.”

Forrás: Demokrata

Hirdetés
Hirdetés