Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Ritka, de van, aki tisztán lát az ukránok között!

Hirdetés

Az ukrán állambiztonság egykori ezredese szerint Ukrajna terve halálra van ítélve – ezzel a címmel közölt cikket az Index.hu. Ebben a RIA Novosztyi alapján arról írtak, hogy Oleh Sztarikov nyugalmazott SZBU-ezredes elmondta: Azért van szükség Ukrajna oroszországi célpontokra mért csapásaira, hogy a Nyugat felrázza az orosz társadalmat.

– Mi a cél? Az orosz társadalom felrázása. Ennyi az egész. Vajon ezek a csapások képesek lesznek felrázni a társadalmat? Nem – mondta Oleh Sztarikov, hozzátéve, hogy a nyugati rakétákkal végrehajtott támadások nem fognak katonai eredményre vezetni a korlátozott számuk és az orosz légvédelem munkája miatt.

Sztarikov úgy véli, hogy az esetleges csapások célja Oroszország politikai befolyásolása, ami szerinte szintén kudarcra van ítélve, mivel az orosz társadalom nem fog engedni a „provokációnak”. – Ha veszély van, mindenki összefog. Ez mindig is így volt, és most minden csapás éppen ellenkezőleg, Putyin melletti összefogáshoz vezet. Ezért ennek nem lesz igazi politikai szerepe – fogalmazott az SZBU egykori ezredese.

Hirdetés

Milyen érdekes Sztarikov vélekedése annak fényében, amit Kirilo Budanov, Ukrajna katonai hírszerzésének vezetője mondott, amely szerint „Ukrajna orosz területre irányuló csapásai „megtörték” az orosz emberek hitét abban, hogy országuk erős és biztonságos”.

A nyugalmazott SZBU-ezredes ugyan nem beszél arról, hogy mi van az oroszok hitével, de arról igen, hogy ha az orosz társadalom veszélyt érez, akkor nem összeroppan, hanem összefog. S ez hatalmas különbség, amit a globalisták sem igazán fognak még fel.

Oroszországot Ukrajna sem katonai erővel, sem gazdaságilag nem lesz képes legyőzni, egész egyszerűen azért, mert a hadserege és a gazdasága is jelentősen kisebb és gyengébb. S a háború is jobban gyengíti Ukrajnát, mint Oroszországot. S nem elég, hogy Ukrajna gyengül, de még mind kiszolgáltatottabbá is válik a globalista háttérhatalomnak. Mára Kijev eljutott oda, hogy nyugati segítség nélkül, a köldökzsinór elzárása után nem sokáig élne túl.

Hirdetés

Moszkva pedig köszöni szépen, jól van, ami igen rossz hír a Zelenszkij-kurzusnak!

Forrás: Bekezdések

Hirdetés
Hirdetés