Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Magyar Péter bejelentette: én már kizárólag csak Orbán Viktorral vitázom

Hirdetés

A Tisza Párt elnök egy nap alatt kétszer is kimozogta, hogy ne kelljen vitáznia miniszterelnök politikai igazgatójával.

Közösségi oldalán jelentette be Magyar Péter kedden, hogy

bár – Orbán Balázs szavaival élve – „hónapok óta nyomasztja Magyarország politika iránt érdeklődő közvéleményét azzal, hogy” vele „senki nem vitázik, és nem hívják a köztelevízióba”, amikor „teret és felületet kapna, angolnákat meghazudtoló módon igyekszik kibújni a vita alól.”

Hirdetés

Orbán Balázs: Sebaj, én megvárom

Megírtuk azt is, hogy a Tisza Párt elnökének reakciójára Orbán Balázs is reagált.

Sebaj, én megvárom. Kíváncsi vagyok, hogy a következő alkalommal mi lesz a kifogás”
– fogalmazott a politikus. Mint hozzátette: „kifogások gyártásában, vádaskodásban ugyanis Ön eddig is világklasszis teljesítményt nyújtott.”

Hirdetés

Hiába kapott új időpontot

Nem kellett sokat várni Magyar Péter újabb megfutamodására: „Új időpontot ajánlott a köztévé a Magyar Péter – Orbán Balázs vitára, de Magyar ezt is elutasította” – írta meg a Telex ugyanezen a napon. Mint a lap cikkéből kiderül: a párt még csak új kifogással sem állt elő, ismét az árvízre hivatkozott.

A párt közleménye szerint

Hirdetés

„a TISZA Párt jelenleg 39%-on áll a közvélemény-kutatásokban, alig elmaradva az állampárttól. Ha a köztelevízióban szakemberek és nem propagandisták dolgoznának, akkor tudnák, hogy a TISZA Párt elnökének a FIDESZ elnökével/a miniszterelnökkel van megbeszélni valója, nem az állampártban és a kormányban semmilyen érdemi pozícióval nem rendelkező Orbán Balázzsal.”

Forrás: Mandiner

Hirdetés

Hirdetés