Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Ilyen gátlástalanul magyar politikus már régen hazudott

Hirdetés

Magyar Péter kiadott egy közleményt azzal kapcsolatban, hogy mit bohóckodott a gátakon a csapatával és tulajdonképpen az egész egy nettó hazugság. Nem túlzunk. A fickó megállás nélkül hazudik, ez köztudott, de hogy most egy katasztrófát is erre használ ki, az már túl megy minden határon.

Megkaptuk a Tisza párt közleményét arról, hogy ők mennyire szépen és jól és okosan és ügyesen csináltak mindent az árvíz kapcsán, bezzeg az Orbán. A jelentésnek egyetlen előnye van, hogy gond nélkül kijelenthetjük, hogy ez a vegyiúton előállított politikai kísérlet megállás nélkül hazudik és pánikot kelt. Méghozzá azért jelenthetjük ki, hogy hazudik, mint a vízfolyás, mert egyszerűen garantálhatjuk, hogy az állításait semmivel nem tudja alátámasztani. Az, hogy pontosan miként keveredett bele a saját hazugságaiba, az itt olvasható.

Hirdetés

Először is, azt állítja, hogy a pártjuk több mint 2753 önkéntes munkáját koordinálja. Kérjük a bizonyítékokat. Már csak azért is, mert valóban rengeteg önkéntes dolgozik a gátakon, de hogy a párt nélküli pártelnök és marketingesei ennyi embert koordinálnának az ki van zárva, hacsak nem számolja bele a Facebook-tényellenőröket is, akik gondosan tiltanak minden negatív kommentet az oldalán.

Ezután kitér arra, hogy mennyi mindent adott Ő, igen személyesen ő a MAN a védekezőknek, legyen, ezt még akár el is hinnénk, de azt az orbitális, aljas szemenszedett, pánikkeltő baromságot, hogy voltak katonák, akik három napja nem kaptak meleg ételt, nem tudjuk, hogy honnan húzta elő, de javasoljuk, hogy nagyon gyorsan dugja vissza oda, mielőtt a Honvédség is bepereli lejáratásért. Mi kint voltunk a gátakon és nem csak egy-egy fotó erejére, mi beszéltünk a honvédekkel, akik jó ellátást kaptak, semmiféle panaszuk nem volt, erő felett, de jó hangulatban és elégedetten végezték a munkájukat.

Honnan veszi egyáltalán a bátorságot arra, hogy ilyen módon próbálja lejáratni, rágalmazni azokat, akik jelenleg is a haza védelmében dolgoznak, huszonnégy órás készültségben, fáradhatatlanul? Honnan van ez az elképesztően tenyérbemászó pofátlanság, amellyel csak azért támadja a katonáinkat és a vízvédelmi szakembereket, hogy lejárassa a kormányt?

Hirdetés

Ja, tudjuk honnan. Onnan, hogy bevitte magával a Facebookot Brüsszelbe, és a közösségi média teljes védelmét élvezi, és a negatív intelligenci hányadossal rendelkező szektájának ez bőven elég, mert csak őt látják mindenütt. A világ szégyene, hogy ez az ember még a nyilvánosság elé állhat, nem hogy politikus lehet. Nem hiába, nekünk ellenzékből is a legrosszabb jutott…

Forrás: Pesti Srácok

Hirdetés
Hirdetés