Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Itt van Magyar Péter válasza: zsarolás miatt feljelenti Vogel Evelint

Hirdetés

Két órával azt követően, hogy az Index közzétette Magyar Péter, a Tisza Párt elnökének volt barátnőjével készített exkluzív beszélgetését, az ellenzéki politikus a Facebook-oldalán reagált az elhangzottakra. Magyar Péter bejegyzésében közli: zsarolás miatt feljelentést tesz korábbi szerelme ellen.

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke reagált az Index Vogel Evelinnel készített exkluzív interjújára. „Evelin a barátnőm volt, szívből szerettem. 2023 áprilisa óta támogattam őt anyagilag. Akkor is, amikor nem voltunk együtt, és senki nem segített neki” – kezdte Facebook-bejegyzését a politikus.

A tavaszi turbulens időszakban komoly nyomás nehezedett rám, szerettem volna, ha van valaki mellettem, akiben bízhatok, aki támogat. Tudta, hogy milyen terhelés alatt vagyok, de amikor valóban szükségem lett volna rá, nem volt mellettem. Ebben az időszakban is én tartottam el, én fizettem a lakását. Ekkor kezdett világossá válni számomra, hogy Evelin nem velem akar lenni, hanem csak lehetőséget látott bennem

Hirdetés

– fogalmazott Magyar Péter, aki hozzátette, hogy volt barátnője soha nem volt ilyen közel a „first lady” pozícióhoz.

A Tisza Párt elnöke arról is írt, hogy a volt barátnője május óta zsarolja őt, valamint a pártját. „30 millió forintot akart fenyegetéssel kizsarolni tőlünk. Nemcsak tőlem, hanem a párt másik 5 kollégájától is követelte az említett összeget” – tette hozzá.

„Miután a zsarolását visszautasítottuk, felvette a kapcsolatot a Fidesz alelnökével, Kubatov Gáborral, és havi 5 millió forintos és egyéb juttatásokért cserébe elvállalta az Indexen megjelent hazug propagandainterjút” – hangsúlyozta.

Hirdetés

Ebben a helyzetben nem tehetek mást, mint hogy feljelentést teszek zsarolás bűntette miatt az illetékes hatóságnál – írta Magyar Péter.

VH

Hirdetés
Hirdetés