Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Milyen politikus az, aki nemcsak notóriusan hazudik, hanem lop is?

Hirdetés

Megyeri Dávid a Magyar Nemzeten írt véleménycikket Magyar Péterről.

„Nincs bűnözési kupon” – ezzel a címmel írt véleménycikket Magyar Péterről Megyeri Dávid a Magyar Nemzeten.

Milyen politikus az, aki nemcsak notóriusan hazudik, hanem lop is?” 

Hirdetés

– tette fel a kérdést az írás elején a szerző.

„Talán túlzottan naivak vagyunk, de arra kérjük Magyar Pétert, ne okozzon csalódást követőinek, a júniusban rá szavazóknak, és mondjon le a mentelmi jogáról. Számos érv szól emellett, többek között az, hogy végre egyszer nem válnának el nála a szavak és a tettek. Már csak azért is logikus lenne ez a cselekedet, mivel nem csak mi emlékszünk arra, mennyire túlfűtött, ostorozó szavakkal ecsetelte, milyen galád dolog az, hogy egyesek a mentelmi joguk mögé bújnak” – írta Megyeri, aki hozzátette, hogy Magyar „kötelező ígéretet is tett arra: ha módjuk lesz rá, eltörlik a mentelmi jog intézményét. Hát akkor itt a szép alkalom, tessék egyszer az életben betartani az ígéretet, hiszen az önfelkent messiás hangsúlyozta, hogy nekik nem lesz rá szükségük semmi szín alatt. Igaz, azt is mondta ez a hazugságkedvelő egyén, hogy az európai parlamenti mandátumát sem fogja felvenni, és ez esetben is knockoutolta, semmibe vette saját szavait. Éppen ezért érdemes volna legalább kísérletet tennie hitelessége részleges visszaszerzésére.”

Mit gondol a Tisza Párt nevű szekta vezérürüje, meddig tart az a számára kegyelmi állapot, hogy minden szavát, ígéretét – kis túlzással – egyetlen perc alatt bármikor képes megmásítani, és mégis kitartanak mellette azok, akik rá szavaztak és belé helyezték a reményüket?”

Hirdetés

– tette fel az újabb kérdést a szerző.

„Pár nap alatt kámforrá válhat a pünkösdi királysága, amint rájönnek a csápolók, hogy őket is alaposan átveri az állandó, előre megfontolt hazudozásaival. Egyre többen ébredhetnek rá, hogy a nagy hangon meghirdetett Talpra, magyarok! mozgalom valódi neve inkább Térdre, magyarok! lehet az újsütetű hazugsággenerátor szerint. Hiszen aki hazudik az embereknek, az le is nézi őket és nem veszi őket semmibe, mert feltételezi, hogy buták és semmire sem bírnak emlékezni” – olvasható a véleménycikk folytatásban.

A teljes írást ide kattintva tudja elolvasni. 

Hirdetés

Forrás: Mandiner

Hirdetés