Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Videó: a parlamentből üzentek Magyar Péternek

Hirdetés

„Eltelt a nyarunk azzal, hogy hallgattunk egy nárcisztikust hazudozót. Most bejöttünk ide, hallgatunk egy másikat” – mondta Kocsis Máté.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Gyurcsány Ferenc és Kövér László csörtéjét követően a napirend előtti felszólalások sorában reagált a miniszterelnök beszédére, és Gyurcsány Ferenc kijelentéseire.

Kocsis azzal a felütéssel kezdte hozzászólását, hogy „csalódott”, mert várt volna egy tartalmasabb hozzászólást a DK frakcióvezetőjétől. Majd azzal folytatta, hogy

Hirdetés

eltelt a nyarunk azzal, hogy hallgattunk egy nárcisztikust hazudozót. Most bejöttünk ide, hallgatunk egy másikat.

 Mikor lesz ennek vége, képviselő társak?” – tette fel a kérdést.

„Mikor lesz, hogy a piros kommunisták nem oktatnak bennünket ki ’56-ból?”

Hirdetés

Majd valamivel később azt is megkérdezte, hogy „mikor lesz az, amikor mondjuk Gyurcsány Ferenc vagy a szocialista párt, vagy a régi baloldal új baloldali szövetségesei, most mindegy, hogy ezek lila kommunisták vagy zöld kommunisták, vagy kék kommunisták vagy piros kommunisták nem oktatnak bennünket ki ’56-ból?”

„Akik éltében, holtában gyalázták Wittner Máriát, akik gyalázták az ’56-osokat, akik gyalázták az ’56-os szervezeteket, 

akik soha semmiben nem segítették az ő munkájukat egyáltalán szólásra emelkedjenek ebben a házban” – hangsúlyozta a frakcióvezető.

Hirdetés

„Tehát messzemenőkig visszautasítjuk a túloldalnak bármely tagjától , bármely baloldali politikustól, hogy ’56 kérdésében bennünket bármilyen vonatkozásban felkérdezzen” – zárta gondolamenetét Kocsis Máté.

Forrás: Mandiner

Hirdetés

Hirdetés