Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Peti nem örül: rekordnézettséget hozott a Vogel-interjú

Hirdetés

Magyar Péter korábbi barátnője, Vogel Evelin exkluzív interjút adott az Indexnek, amely szeptember 25-én jelent meg és abszolút rekordot jelentő 1,35 millió megtekintést hozott az Index és az Indamedia különböző felületein – derül ki a lap tájékoztatójából.

Az interjúban Vogel Evelin a következőkről beszélt:

Már a Tisza Párt kezdeteinél Magyar Péter barátnője volt, így látta, hogy miként alakult a pártelnök elképzelése politikai fellépéséről és szervezési kérdésekről. Hozzátette, hogy nem egyedül Magyar Péter érdeme volt, hogy idáig jutott. A megfelelő emberek támogatására volt szükség, akik hittek a változásban.

Hirdetés

Vogel Evelin utalt megismerkedésükre, valamint kapcsolatukra. A politikus elmondta neki, miért mondott le a NER-ben betöltött pozícióiról, de ezt a nő már nem hiszi el, hogy valóban így történt. Sőt azt is kétli, hogy valóban változást akart az országban.

A kampányidőszakban csak saját magára koncentrált a politikus, Vogel Evelin állítása szerint. A csapata foglalkozott a szervezetépítéssel, ha elégedetlen volt, akkor barátnőjén vezette le – emlékeztetett az Index. „Nehéz eset volt, negatív visszajelzései voltak, mindenki rosszul dolgozott, mindenki hülye, mindenki agyhalott.”

Hirdetés

Vogel Evelin szerint a Tisza Párt elnökének titka abban rejlik, hogy olyan környezetből jött, hogy hitelesen tud beszélni.

Ki tudja rántani az apátiából az embereket, jó kommunikációs készségei vannak. Viszont az emberek nem látják, kicsoda valójában, „mert ő nem az, aminek látszik”.

Magyar Péter már az interjút követően két órán belül a közösségi oldalán tett közzé reakciót, ahol elárulta, hogy „szívből szerette barátnőjét, és anyagilag is támogatta”. Utalt azonban arra is, hogy milyen nyomás nehezedett rá, viszont szerinte a nő „csak lehetőséget látott benne”.

Hirdetés

Forrás: Mandiner

Hirdetés

Hirdetés