Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Kálmán Olga (is) nagyon keményen beszólt Magyar Péternek

Hirdetés

Gőzerővel megy a helyezkedés a baloldalon.

„A baloldalon a júniusi választások óta folyamatosan megy a helyezkedés, a lapok újraosztása. Jelen állás szerint a Momentum, az MSZP, az LMP, a PM és még a Kutyapárt is kiszállni látszik a hajóból. A legfrissebb közvélemény-kutatási adatok alapján egyedül a Gyurcsány Ferenc vezette DK maradt versenyben a parlamenti helyekért, de még náluk is rezeg a léc. A diszkóbotránya, majd a telefonos balhé miatt gyáván a mentelmi joga mögé bújó Magyar Péter Tisza Pártja felszívta a teljes baloldali szavazótábort. Gyurcsány van olyan ravasz róka, hogy ő a végsőkig ki fog tartani, nem hagyja majd magától teljesen elszipkázni a szavazóit. Jól látható, hogy a választások óta előrelépett és újból ő mozgatja  a szálakat. Rendszeresen bírálja Magyart, és nagyon valószínű, hogy ezt az utasítást kiadta a párttagoknak is.

A Klikk TV Tíz című műsorának volt a vendége Kálmán Olga, a Demokratikus Koalíció kommunikációs vezetője, aki elmondta, hogy a Demokratikus Koalíció pillanatnyilag a Fidesz egyetlen ellenzéke. Majd keményen odaszúrt Magyar Péternek: hülyeségnek tartja az óellenzék elnevezést is, mert nem érthető, hogy ha jön egy új párt, amely azt mondja, ezek régiek, akkor miért kellene feloszlatni és alakítani egy újat.

Hirdetés

»Mindig az a nyerő, amely éppen frissen alakult, az összes többi pedig szemétdombra való, mert 5-10 vagy 20 éve politizál?«

Így áll most a helyzet. Azonban ne legyenek illúzióink, ez a baloldali cicaharc nem fog örökké tartani. Gajdics Ottót idézve, végül úgy is össze fognak állni, mint a tej a platnin. Legyünk résen!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás
Forrás: Mandiner

Hirdetés
Hirdetés