Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthonPublicisztika

Nyolc pontban cáfolja Magyar Péter összes hazugságát Bognár Zsolt

Hirdetés

Attól, hogy M.P. állít dolgokat, attól azok még nem válnak tényszerű igazsággá.

Ha én azt mondanám, hogy M.P. az igazmondó juhászok legigazabbja, attól még a terelni szándékozott nyájának, pontosabban a nyáj gyanakvó, jobboldali részének tűnhet úgy, mi több, lehet szent meggyőződése, hogy a nyájhoz lépésről lépésre, mézes-mázos morgásaival közelítő minden ma született ,,bárányt”, azaz az M.P. által vízionált ,,minden magyar embert” a saját szellemi akoljába terelni szándékozó M.P. monogramú pásztorkutya sziluettje és morgása mögött egy vicsorgó, hátsó szándékaival operáló farkas ólálkodik.

Ugyanis nem elég csupán kijelenteni a dolgokat, azokat a befogadói oldalnak el is kellene hinnie. Egyik oldalon is és a másikon is.

Hirdetés

Hogy ne csak rébuszokban beszéljek, ha azt mondom, hogy M.P. toprongyos, koszlott és pecsétes ruhatárral rendelkezik, ez az állításom nem állná ki az igazmondás próbáját, mert az M.P. monogramú zsúrfiú makulátlan szalon eleganciával bír. Persze be-becsúszik néhány ilyen-olyan foltos gatya fotó, ami ennek a pedáns külcsínnek némileg ellentmondó üzenetet hordoz, de az összkép valóban olyan M.P.-ről, mintha skatulyából húzták volna ki jólfésülten és élére vasaltan.
Meg is érkeztem mondanivalóm lényegi részéhez. Habos-babos fehérben a Tisza párt üdvöskéje a következő állításokat teszi fészes nagymonológjai egyikében:

,,Az orbáni rezsim arra játszik, azt akarja, hogy ne bízzunk egymásban. Arra tanít, hogy féljünk, arra tanít, hogy rágalmazzuk, hogy megalázzuk emberi méltóságában a másikat. Arra tanít, hogy a szeretet nem emberi érzés. Azt akarja, hogy a vasárnapi ebéd mellett összevesszetek. Azt akarja, hogy a kocsmapultnál ne álljatok egymással szóba, mert csak így tudja megtartani a hatalmát. Arra játszik, hogy elfáradjatok, hogy elfáradjunk, megfásuljunk és egy káromkodás kíséretében hagyjátok a fenébe az egész magyar politikát, az egész közéletet. Ne legyen bennetek kétség, ők azt akarják látni, hogy elbukom, hogy mi mind elbukunk………….Ők azt akarják, hogy mi mind veszítsünk, azt akarják, hogy mi mind térden állva éljünk ebben a hazában és ne vegyük észre a jachtokat, ne vegyük észre a magánrepülőgépeiket, a luxus birtokokat, az ellopott ezermilliárdokat, amiket mind-mind maguknak harácsoltak. A Fidesz luxusa a ti mindennapos küszködésetek………”

Akkor nézzük ezeket az állításait a nagy mesélőnek lépésről lépésre, tégláról téglára.

Hirdetés

1. Arról delirál, hogy ő majd erősíti a bizalmat országunkban egymás iránt meg, hogy az ország ,,milliói” jelenleg félnek, de ne féljenek. Nos, félni az fél, akinek rossz a lelkiismerete, ez oldalfüggetlen sajátosság.

2. Amióta Peti felúszott a Tiszán, azóta folyamatosan rágalmaz és megalázni próbál mindenkit. Családot, volt ,,barátait”, felszínre bukó kapcsolatai partvonalra tett nőit, asszonyait. Emberi méltósága nemcsak a Magyar féle magyaroknak, de a miféle ,,propagandista” magyaroknak is van ám, plató-szónok úr.

3. A szeretet emberi érzését ne az terjessze már, aki saját családját szétrobbantotta tarthatatlan viselkedésével, aki menekülve önnön lelkiismerete elől, mindenbe és mindenkibe belemar. Ne az papoljon szeretetről, a családi ebédnél való összeveszésekről, aki gyermekei apjaként a családi közös ebéd fogalmát csak hírből ismeri, mert politikai kaméleonságával beszennyezte volt házastársát, aki kicsit megkésve, de kiadta az útját.

Hirdetés

4. M.P. ne álmodjon arról, hogy elfáradunk, hogy megfásulunk. A kocsmapult szellemi horizontját tartsa meg magának, a jobboldal nem kocsmai illumináltsággal ad hírt magáról, őt viszont még a nívósabb helyekről is fojtófogással szokták kivezetni.

5. Téved, a jobboldal nem akarja látni, hogy elbukik, hiszen eleve bukott és hiteltelen, leszerepeltségének nincs jövő ideje, mert az jelen idejű. Saját magát mérette meg és könnyűnek találtatott, hiába vett homokzsákot a hátára, hogy nehezebbnek tűnjön annál, ami.

6. Térden állni neki lenne oka és bocsánatot kérni. Anélkül a Tónizás, a propagandistázás kegyelemkenyerén él, hamis ígéretei fogságában.

Hirdetés

7. Ne 1000 milliárdok ellopásával hergeljen, amikor egy, a hírek szerint megpattintott telefon miatt is a mentelmi joga védelme mögé bújik.

8. Végezetül tudja, hogy saját luxusának forrása nem más, mint a hiszékeny csodaváróinak tett, a kétes ígérgetésein alapuló bizalom. A ,,bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű” kijelentés, ha valakire, akkor M.P.-re tökéletesen illik, annyi különbséggel, hogy ez a mindent és annak az ellenkezőjét is tudó bagoly, ha tükörbe néz, csak egy tiszai ázott verebet fog látni, noha egy délceg, fehér sólymot szeretne.

Nem a tükör torzít, a látvány sajnos valós!

Hirdetés

UI: A szombat délutáni, TV székház előtti hervatag üvöltözés, ha valamire, hát csak arra volt jó, hogy ország-világ láthatta a dumafelelős Peti kapitányt a tiszai matchbox-Titanic Kunigunda utcai betonba süllyedése közben. Remélem, a cirka 3000 fős, szimpatizánst mímelő legénysége azért partra tudott ,,úszni.”
Peti, neked meg üzenem az MTVA vezérigazgatójához intézett szavaidat kölcsönözve, ha a szégyened súlyától nem tudsz vagy nem akarsz ,,kiúszni” a képből, azért bíztatlak, hogy:
,,Gyere ki, vagy kihoznak”, mármint a vízimentők szárazföldi egységei.

Bognár Zsolt/Parabolha/

Hirdetés