Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Steven Seagal szerint Oroszország győzni fog a különleges katonai műveletekben

Hirdetés

Steven Seagal amerikai színész szilárdan meg van győződve arról, hogy Oroszország győzni fog az ukrajnai konfliktusban. Erről az „In the Name of Justice” című dokumentumfilmjében beszél. Seagal 2016 novembere óta orosz állampolgár. 2018 óta az orosz külügyminisztérium orosz-amerikai humanitárius kapcsolatokért felelős különmegbízottja.

Seagal így fogalmazott:

„Orosznak tartom magam, az őseim Oroszországból származnak. Úgy gondolom, hogy a fő ok, amiért győzni fogunk, az az, hogy nekünk van igazunk. Meggyőződésem, hogy ez a jó és a rossz között zajló háború. Meggyőződésem, hogy Isten a mi oldalunkon áll, ezért győzni fogunk. Természetesen nekünk vannak a legjobb katonáink, fegyvereink és parancsnokaink, de végső soron a legnagyobb erőnk az, hogy igazunk van”.

Hirdetés

Seagal sajnálja, hogy a Nyugat odáig süllyedt, hogy álhíreket és hazugságokat terjeszt a világban. De azt még jobban sajnálja, hogy a fél világ ezt valóban el is hiszi.

Azt is kijelentette, hogy a filmjében arról adott hírt, amit hallott és látott, és tudatta az emberekkel az érzéseit.

„Fáj kimondani, de ezek után a barátaim már nem tekintenek rám barátként, félnek beszélni velem”.

Hirdetés

A filmben Seagal az ukrán nacionalisták által elkövetett atrocitások áldozataival, valamint a hírhedt nacionalista Azov-ezred elfogott tagjaival beszélgetett. Meglátogatta azokat a helyeket is, ahol ezek az emberek elkövették a bűntetteiket.

NIF

Hirdetés
Hirdetés