Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Nagy Ferónak tetszik Magyar Péter tevékenysége, mutatjuk miért..

Hirdetés

A Magyar Nemzetnek adott interjút a legendás rockzenész. A Beatrice frontembere ezúttal is a rá jellemző, kendőzetlen őszinteséggel beszélt olyan témákról, mint a véleménynyilvánítás szabadsága, a migráció, az LMBTQ-lobbi vagy Magyar Péter politikai szerepe. A Kossuth-díjas zenész az interjúban hangsúlyozta, hogy a jobboldali közösséghez való tartozás szabadságot ad a véleménynyilvánításra, még akkor is, ha emiatt támadások érik az embert.

Vége annak a világnak, hogy kussolunk! – hangsúlyozta a zenész.

Veszélyben a család intézménye

Hirdetés

Az LMBTQ-témák kapcsán Nagy Feró például rámutatott: meglátása szerint globális problémáról van szó, hiszen a család intézménye került veszélybe, különösen Nyugat-Európában és Amerikában. Véleménye szerint a fogyasztói társadalmakban már nem szent a család, az emberek pedig elvesztették a vallási és erkölcsi irányt.

Magyar Péter szerepe korlátozott

Magyar Péter kapcsán Nagy Feró úgy fogalmazott: nem tartja veszélyesnek a kialakult, új helyzetet. Inkább úgy látja, hogy

Hirdetés

Magyar szerepe korlátozott, sőt, pozitívumként említette, hogy szétverte a baloldalt. „Én nem haragszom Magyar Péterre, nem érzem magam ­miatta veszélyben, a mi kétharmadunkat ő nem fogja befolyásolni. A másik dolog, hogy nagyon szorgalmasan szétverte a baloldalt, ami nekem tetszik – hangsúlyozta.

Az interjúban Nagy Feró elmondta azt is, hogy a 2026-os választási kampányban mindenképpen részt kíván venni.

Vége van annak a világnak, hogy kussolunk, vagy hogy nem merjük kimondani Szijjártó Péter nevét, mert akkor rohadt fideszesek vagyunk – hangsúlyozta. Mint hozzátette:

Hirdetés

menni kell és segíteni, egy újabb kétharmadot kell csinálni!

Forrás: Mandiner

Hirdetés

Hirdetés