Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Magyar Péter közvetlen munkatársa és barátja volt a letartóztatott cigarettacsempész

Hirdetés

A TISZA párt egyik kiemelt szereplője volt az a szolnoki férfi, akit a múlt héten cigarettacsempészet és pénzmosás gyanújával vettek őrizetbe. A Metropol által feltárt bizonyítékok szerint Cs. Sándor áprilistól, a párt indulása óta Magyar Péter egyik legfontosabb embere volt: ő szervezte az országjáró furgonos kampányt és a legnagyobb tüntetéseket. A párt elnöke most próbálja letagadni ezeket a kapcsolatokat, holott köztük magánéleti viszony is volt, és gyakran együtt mutatkoztak különböző szórakozóhelyeken, – írja a Pesti Srácok.

A botrány kirobbanása után Magyar Péter és a TISZA párt egy közleményben elismerte, hogy a csempészettel vádolt férfi valóban kötődött a párthoz, ám megpróbálták őt egyszerű szimpatizánsként beállítani.

A károk minimalizálása érdekében Magyar Péter az ajkai hétvégi találkozón már azt állította, hogy Cs. Sándor csupán egy vidéki aktivista volt, aki egyszer odalépett hozzá egy közös képért, és azóta törölték a párt regisztrációs rendszeréből – vagyis minden rendben van.

Hirdetés

Ezzel szemben a valóság az, hogy Cs. Sándor a TISZA párt egyik kulcsfontosságú vezetője volt. Ő irányította a párt több nagy demonstrációját, például a Hősök terén és a Várkert Bazárnál, ahol vezető szervezőként tevékenykedett.

Ezt fényképek sora bizonyítja.

Hirdetés

Ahogy arról a Ripost korábban beszámolt, a Tisza-párti aktivisták a hétvégén feladatul kapták, hogy minden felületet gondosan átvizsgálva a lehető leggyorsabban teljesen tüntessék el a Magyar Péterrel  szorosan együtt dolgozó cigarettacsempész nyomait, hogy a nyilvánosságra került bűncselekményt a lehető legkevésbé lehessen összefüggésbe hozni a pártelnökkel.

Forrás: Metropol – Pesti Srácok

Hirdetés
Hirdetés