Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Magyar Péter központi embere a több évet börtönben ülő testőr

Hirdetés

Már több mint fél éve védi Magyar Pétert egy testőr, aki korábban csoportos rablásért kapott börtönbüntetést. A politikus korábban még büszkén beszélt testőreiről, de most már tagadja a kapcsolatukat, – írta a Ripost.

Miután nyilvánosságra került, hogy egyik testőre éveket töltött börtönben csoportos rablás miatt, Magyar Péter terelni kezdett, és megpróbálta elkerülni a konkrét válaszokat.

A Ripost információi szerint a férfi már legalább fél éve Magyar Péter belső környezetében dolgozik, amit több felvétel is alátámaszt. A börtönviselt testőr a politikus személyi védelméért felelős csapat meghatározó tagja, és folyamatosan követi őt, profi felszereléssel, fülhallgatón keresztül kapcsolódva az operatív központhoz.

Hirdetés

A testőr évekkel ezelőtt, a kétezres években vett részt egy csoportos rablásban, amelyért több évre börtönbe került. Az ilyen bűncselekményekért a bíróság általában 5 és 10 év közötti büntetést szab ki. Jelenleg őrző-védő szakemberként dolgozik, és Magyar Péter számos rendezvényén részt vett az elmúlt hónapokban, többek között Debrecenben és a Várkert Bazárnál rendezett eseményeken is.

Nem ő az egyetlen problémás figura Magyar Péter környezetében: nemrégiben kiderült, hogy a Tisza Párt egyik szervezőjét cigarettacsempészés gyanújával előzetes letartóztatásba helyezték. Ez a férfi szintén fontos szerepet játszott a politikus mellett, részt vett az MTVA előtti demonstráción és a furgonos országjárás során is.

Hirdetés

Ripost nyomán

Hirdetés