Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Bródy miután műveletlen tömegnek nevezte a Fideszre szavazókat, Szent Pálhoz hasonlította Magyar Pétert

Hirdetés

A baloldal példátlan mértékben sorakozott fel Magyar Péter mögött. A baloldali média és megszokott véleményvezérek folyamatosan hangoztatják, hogy Magyar Péter mennyire jó választás lenne. Emellett a közvélemény-kutató cégeik is azt sugallják, hogy a Tisza Párt támogatottsága csak hajszállal marad el a kormánypártokétól. Ezek a megnyilatkozások mind azt a célt szolgálják, hogy a Tisza Párt egyre csökkenő támogatói bázisában fenntartsák a reményt, hogy 2026-ban legyőzhetik Orbán Viktort.

A valóság ezzel szemben éppen az, hogy a Tisza Párt népszerűsége meredeken zuhan. Ennek egyik legjobb bizonyítéka a kudarcos tévészékház-tüntetés, amelyre a várt százezer ember helyett mindössze háromezren érkeztek. Magyar Péter ezért nem mert nagyobb helyszínt választani az október 23-i megemlékezésére, és inkább a Bem József térre hívta támogatóit, ahonnan a Széna térre vonulnak majd. A Magyar Nemzet értesülései szerint a helyszínválasztás fő oka az volt, hogy a kevés résztvevő is többnek tűnjön, hiszen ezek a helyszínek még kisebb érdeklődés esetén is zsúfoltnak tűnnek. Ez is azt mutatja, hogy a baloldal mesterségesen igyekszik életben tartani Magyar Péter politikai jelenlétét.

Ebbe a sorba illeszkedik Bródy János szokásos megszólalása is. A zenész, aki rendszeresen kritizálja Orbán Viktort, ezúttal a Magyar Hangnak adott interjút, ahol többek között arról beszélt, hogy Magyar Péter néhány ígérete – például az Európai Ügyészséghez való csatlakozás vagy a miniszterelnöki ciklusok korlátozása – pozitív jelek. Bródy úgy fogalmazott, hogy ha Magyar Péter lenne a következő miniszterelnök, nem disszidálna, és bár a Fidesz táborát műveletlen emberek tömegeként írta le, szerinte Magyar Péter hasonló Szent Pál apostolhoz.

Hirdetés

Bródy megjegyzései újabb példát jelentenek arra, hogy a baloldali közszereplők rendszeresen becsmérlik a kormánypárti szavazókat, most azonban Bródy különösen erős kijelentéseket tett, amikor Magyar Pétert Szent Pál apostolhoz hasonlította. Ez valóban meghökkentő!

Hirdetés