Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Videó: Tahónak nevezték a Fidesz-szavazókat Magyar Péter testvérének csatornáján

Hirdetés

A Szabadsajtó Klub című műsorban ellenzéki újságírók gúnyolódtak az október 23-i kormánypárti megemlékezés résztvevőin, -írja a Mandiner.

A műsor, amelyet Magyar Péter testvéréhez köthető kontroll.hu oldalon sugároznak, mostantól hetente jelentkezik. A legutóbbi adásban a műsorvezető, Gulyás Balázs beszélgetett Stumpf Andrással (Válasz Online), Tóta W. Árpáddal (HVG) és Tompos Ádámmal (Magyar Hang) az elmúlt hét legfontosabb közéleti eseményeiről.

Hirdetés

A beszélgetés során (13:48-nál) Gulyás felvetette, hogy „nem lesz-e kínos a Fidesz számára”, ha a kormánypárti megemlékezésre viszonylag kevesen mennek el a Millenáris Parkba, miközben a Tisza Párt tüntetésén többen lesznek. Tompos Ádám erre azt mondta, hogy szerinte a Mi Hazánk hívei létszámban versenyezhetnek a Fidesz rendezvényével. Majd hozzátette: „Nem tudom, hogy megint ilyen tao-buszokkal hozzák majd a választókerületi embereket?”

Erre Tóta W. Árpád gúnyosan megjegyezte: „Tahót mondtál, ugye?” Tompos próbálta tisztázni, hogy ő „tao”-t mondott, utalva a labdarúgásra, de Tóta W. szarkasztikusan hozzátette: „Jó, csak hogy a h néma.”

A vitatott részlet a videóban 13:48-nál kezdődik.

Hirdetés
Hirdetés