Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

A 18 hónapos kisfiút kutyakennelben tartották a gyerek és állatkínzók

Hirdetés

Állatkínzás alapos gyanúja miatt vonult ki a rendőrség egy házhoz Tennesseeben, ám nem csupán sanyarú körülmények között tartott állatokat találtak a házban, – írja a Borsonline.hu.

Az 531 egér, 56 kutya, 86 csirke és még sok más durván megkínzott állat mellett egy 18 hónapos gyermeket is kiszabadítottak, akit kutyakennelben tartottak fogva.

A rendőrség a razzia során letartóztatta a 82 éves Charles Brownt, a 46 éves Jeff Brownt és a 42 éves Heather Scarbrought, akiknek állatkínzás, gyermekbántalmazás, drogkereskedelem és illegális fegyverhasználat miatt kell majd felelniük. A hatóságok egyelőre nem közölték, hogy a három bűnözőnek van-e rokoni kapcsolata a bántalmazott kisfiúval. A nyomozás még folyik, így elképzelhető, hogy a három bűnöző ellen felhozott vádak listája súlyos bűntényekkel bővül majd.

Hirdetés

– Gyermekek és állatok ellen elkövetett kegyetlenségeket a legsúlyosabb bűncselekmények közé soroljuk, és ehhez mérten a lehető legsúlyosabb büntetéssel is sújtjuk majd – nyilatkozta a borzasztó esetről Matthew Stowe kerületi főügyész.

A borzasztóan alultáplált kisfiút jelenleg kórházban ápolják, az állatokat pedig az állatmentő alapítványok vették gondjaikba.

Forrás: Borsonline.hu

Hirdetés

Hirdetés