Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Bayer Zsolt nem fogta vissza magát, nagyon kiosztotta Magyar Pétert

Hirdetés

A Magyar Nemzet publicistája szerint a baloldal „megmentője”, Magyar Péter két dologra törekszik: hogy „minden nőt megkaphasson”, és hogy semmiért se lehessen felelősségre vonni – mondta Bayer Zsolt a Mandinernek. Bayer szerint Magyar Péter veszélyes személyiség, egy pszichopata, akinek semmiképpen nem szabadna hatalomra kerülnie, mert ha ez megtörténne, az végzetes lenne Magyarország számára.

Bayer élesen bírálta Magyar Pétert, mondván, lehallgatta saját feleségét, majd ezzel zsarolta, ami szerinte már önmagában elegendő lenne ahhoz, hogy eltávolítsák a közéletből. Az újságíró szerint Magyar politikája csak arról szól, hogy jó képeket és videókat készítsenek róla, amelyekben tovább tudja „hazudni magát”. Bayer szerint soha nem volt még ilyen mély erkölcsi válságban az ország, mint most Magyar Péter miatt.

A publicista hangsúlyozta, hogy Magyar bármit megtenne mentelmi joga megőrzéséért, és ha hatalomra kerülne, akkor is mindent megtenne brüsszeli támogatóinak. Szerinte Magyar nem egy tudatos hazaáruló, hanem gyáva, és mindent vállal csak azért, hogy valakinek érezze magát. Bayer úgy véli, Magyar kisebbségi komplexusait próbálja gyógyítani azzal, hogy politikust játszik.

Hirdetés

Bayer Zsolt Márki-Zay Péter esetét is felidézte, emlékeztetve, hogy egykor ő is lőtávolságra került a Fidesztől, de végül a 2022-es választásokon a Fidesz–KDNP történelmi győzelmet aratott, és újabb kétharmadot szerzett.

Végezetül Bayer elgondolkodtatónak tartja, hogy létezik egy szavazóbázis, amely számára teljesen mindegy, ki áll az élre, csak ne Orbán Viktor legyen a miniszterelnök. Szerinte ez a bázis ideiglenesen bárkit hajlandó támogatni, még akkor is, ha az illetőről komoly erkölcsi visszaélések derülnének ki.

Magyar Hírlap nyomán

Hirdetés
Hirdetés