Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItthon

Cicaharc: Vona és Poloska egymásnak esett

Hirdetés

Éles vita bontakozott ki Magyar Péter és Vona Gábor között, miután utóbbi szerepelt a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban. A Jobbik egykori elnöke személyes történeteit mesélte el a műsorban, amiért Magyar Péter éles kritikával illette. Magyar szerint Hajdú műsorának vendégei csak rá figyeljenek, és aki máshogy gondolja, az „Tóni barátja.” Ezen egyszerű logika mentén támadt neki Vonának, – írja a Pesti Srácok.

Ki gondolta volna, hogy néhány politikus is vágyik a celebműsorok figyelmére? Habár a műsor korábban sportolókat és hírességeket is bemutatott, úgy tűnik, egykori és leendő politikusoknak is van igénye erre a nyilvánosságra. Vona Gábor felesége már korábban is írt férje politikai pályafutásáról, és Vona maga is többször mesélt életéről, mégis újra elvállalta a szereplést Hajdú Péternél.

Míg Vona a műsorban nyilatkozott, Magyar Péter a kommentszekcióban adott hangot véleményének, érezhetően rosszallva, hogy Vona kapja a reflektorfényt. Magyar – az exbarátok féltékeny szavaival – odaszúrt:
„Milyen szép, amikor valaki Rogán barátjával és üzlettársával, Hajdú (áfacsaló) Péter propagandistával haverkodik… Szerintem egy ilyen mély interjú után nincs miről vitatkoznunk.”

Hirdetés

Vona azonban nem hagyta szó nélkül Magyar beszólását, és válaszában arra emlékeztette, hogy ő mindig is szemben állt a NER-rel, míg Magyar korábban „a rendszer napos oldalán sütkérezett.” Hangsúlyozta, hogy nem az ellenséget kell mindenhol keresni, és kifejezte, hogy a NER lebontásában biztosan részt vesz majd.

Végül Hajdú Péter is bekapcsolódott, reagálva Magyar beszólására:
„Ja, hogy már a Magyar Péter–Vona Gábor-vita is miattam marad el? Az még durvább.”

Ezzel a kölcsönös odamondogatás lezárult – a közjáték amilyen szórakoztató, olyan kissé szánalmas is volt. Köszönet az összes résztvevőnek a műsorért!

Hirdetés
Pesti Srácok nyomán

Hirdetés