Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

A balos média újabb merényletet akar kiprovokálni Trump ellen

Hirdetés

A demokraták úgy tűnik, arra számítanak, hogy csak akkor érhetnek el választási győzelmet, ha Donald Trumpot valamilyen módon sikerülne félreállítani. Emiatt a választások előtti időszakban újabb próbát tesznek egyfajta uszításra, amelytől valószínűleg azt remélik, hogy számukra kedvező fejlemények következhetnek be – akár egy újabb merénylet formájában. A WOKE-média, jelen esetben az MSNBC, például Trump vasárnapi, Madison Square Gardenben tartott rendezvényét párhuzamba állította Adolf Hitler és a Ku Klux Klán megmozdulásaival, főműsoridőben sugározva ezt az összehasonlítást, amely akár közvetve is legitimizálhatja a megvetést. A logikájuk szerint ugyanis, ha valakit náci vezetőként tüntetnek fel, akkor annak elhallgattatása valami „jó ügyet” szolgálhat.

Az MSNBC által említett párhuzam így hangzott: a harmincas években az Egyesült Államokban létrejött egy „German American Bund” nevű mozgalom, amely náci szimpatizánsokat tömörített, és az amerikai német közösség egyesítését tűzte ki célul a náci ideológia terjesztése érdekében. Az amerikai nácik 1939. február 20-án nagygyűlést tartottak a Madison Square Gardenben, ahol mintegy 20 000 támogató gyűlt össze, hogy kifejezzék támogatásukat Hitler és a náci Németország iránt.

Az MSNBC műsora szerint most egy másik „náci” vezető iránti tiszteletből gyűltek össze a helyszínen, hasonlóan ahhoz, ahogyan annak idején Adolf Hitler tiszteletére.

Hirdetés

Pesti Srácok nyomán

Hirdetés