Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

Bulvár

Hatalmas botrány – Egy 13 éves lány állítása szerint a 10 éves barátjától lett terhes

Hirdetés

Az egész orosz közvéleményt felkavarta a néhány napja kirobbant eset. Egy televíziós műsorban vallott a 13 éves tini – szerinte a mindössze 10 éves barátjától esett teherbe.

A két gyerek, Darya és Ivan történetétől hangos napok óta az orosz sajtó. Egy kibeszélős műsorban mesélte el Darya azt a történetet aminek hallatán a stúdióban jelen lévő szakemberek is csak a fejüket csóválták.

A sztori szerint a 13 éves kislány terhes, mégpedig a mellette ülő 10 éves fiútól. A műsorban való szereplést a gyerekek szülei engedélyezték, hiszen őket is érdekli az igazság. A szakértők szerint lehetetlen, hogy egy 10 éves fiú teherbe ejtsen valakit.

Hirdetés

– Háromszor is elvégeztük a teszteket. Mindent szabályosan csináltunk, és az eredmények nem hazudnak – mesélte Dr. Evgeny Grekov urológus és andrológus szakértő.

Még igazából tesztoszteront sem termel a fiú teste, a spermiumszáma zéró. A pubertásnak a legeljén jár még Iván. A nemi szervekről nem is beszélve. Egyszerűen lehetetlen,hogy gyereket nemzzen. Rengeteg kérdés merült még fel bennünk az üggyel kapcsolatban – nyilatkozta az orvos.

A szülők és a lány állítása szerint csak a kisfiú lehet az apa. Csupán egy alkalommal feküdtek le a fiatalok a fiú otthonában és ekkor eshetett teherbe Darya.

Hirdetés

Elsőnek ők sem és a család sem hitték, hogy ez lehetséges. Ma már elhiszik, hogy Ivan az apa. A fiatalok szerint nem lehet más.

Nem gondoltam, hogy terhes lehetek, ezért is mentem bele a dologba. Azt gondoltam, semmi sem fog történni – mesélte a rendkívül fiatal anyuka. A fiú is kitart a sztori mellett. Hisz a barátnőjének, csak ő feküdt le vele. Megcsalásról szó sincs.

Hiszek a fiamnak, biztosan ő a gyerek apja. Érthető a kétkedők érvelése is. De a fiam mindig is érettebb volt a társainál – mesélte Ivan anyukája, Galina.

Hirdetés

A gyereket szeretnék megtartani a családok, viszont a terhességnek ebben a szakaszában még nem lehet DNS vizsgálatot végezni, amivel egyértelműsíteni lehetne az apa kilétét. Ezt majd egy későbbi időpontban lehet csak megtenni.

Forrás: Borsonline

Hirdetés

Hirdetés