Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Erdőben találták meg a rejtélyes körülmények közt eltűnt anya és kisfia holttestét

Hirdetés

Egy erdős területen találtak rá annak a 43 éves édesanyának és négyéves kisfia holttestére, akiknek eltűnése egész Olaszországot lázban tartotta – írja a Mirror. Viviana Parisinek és gyermekének, Gioele-nek még augusztus 3-án veszett nyoma, miután vásárolni indultak a szicíliai Messinában. A lemezlovasként dolgozó nő az autójával könnyebb balesetet szenvedett, és ezután senki sem rendelkezett róluk információval, – írja a Borsonline.hu.

Eccoci… Daniele e Viviana in auto vestiti eleganti, da cerimonia per festeggiare il diciottesimo del tanto amato…

Hirdetés

Posted by DANIELE MONDELLO on Tuesday, July 7, 2020

16 nappal később az autópálya melletti erdős részen találták meg a holttestüket, amelyet vadállatok marcangoltak szét: Paradist csak a jegygyűrűje alapján tudták azonosítani.

Hirdetés

Invito tutti quelli che si vogliono unire alle ricerche di mio figlio Gioele a presentarsi mercoledì 19 agosto presso il…

Posted by DANIELE MONDELLO on Monday, August 17, 2020

Az eset rengeteg kérdést vet fel, a rendőrök jelenleg is vizsgálják, hogy anyja és fia szörnyű baleset vagy gyilkosság áldozatai lettek, vagy esetleg a nő végzett a kisfiával, majd utána magával is – Paradis ugyanis mentális problémákkal küzdött, és a koronavírus-járvány okozta bezártság miatt depresszióba esett.

Hirdetés

Forrás: Borsonline.hu

Hirdetés