Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Jakab Péter Orbánt utánozza még a szófordulataiban is, mutatjuk…

Hirdetés

„Nagyon durva támadás történt, de csapataink harcban állnak..”, – jelentette ki a kedvelt orbáni szóhasználatot utánozva a Jobbik elnöke videójában. Orbán Viktor gyűlölete vélhetően odáig hatolt Gyurcsány bohócának mocskos lelkébe, hogy lassan átvette Orbán Viktor beszédtechnikáját, netán mozdulatait is… Előbb-utóbb a gyűlölt személyből példakép válik! De akkor mi lesz veled Feri?

Szombat délelőtt néhány órán belül lehalt az előválasztás, egyébként Gyurcsány kezében lévő informatikai rendszere. Az Országos Előválasztási Bizottság azt is közölte, hogy minden részletre kiterjedő technikai elemzést elvégeztek az előválasztás informatikai rendszerét lelassító délelőtti jelenséggel kapcsolatban.

Az ellenzéki politikusok közül többen is reagáltak a történtekre. Jakab Péter, a Jobbik elnöke és előválasztási miniszterelnök-jelöltje rövid videóüzenetben reagált közösségi oldalán, melyben azt mondta:

Hirdetés

ő sem tudta leadni saját szavazatát Miskolcon, így Budapestre utazott, hogy személyesen kapjon tájékoztatást az Országos Előválasztási Bizottságtól az eseményekről. 

Jakab Péter szerint „egy nagyon durva technikai támadást” intéztek az előválasztás informatikai háttere ellen, emiatt volt szükséges felfüggeszteni  a szavazást a biztonságos lebonyolítás érdekében.

Úgy tűnik, hogy vannak Magyarországon olyanok, akik félnek a kormányváltó erőknek a hangjától, el akarják némítani a magyar embereket.

Hirdetés

Szeretném őket kiábrándítani: csapataink harcban állnak, az informatikusaink itt vannak és dolgoznak a probléma elhárításán, úgyhogy hétfő reggel ismételten ott leszünk a frontvonalban, és folytatódik az előválasztás. Nem hagyjuk, hogy akár belföldről, akár külföldről elnémítsák a magyar embereket – élt az orbáni szófordulattal videójában a Jobbik elnöke.


Index nyomán

Hirdetés
Hirdetés