Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Az idióta: 41 fokos lázzal még benézett egy népes esküvőre

Hirdetés

Az 57 éves divattervező Spanyolországból érkezett haza betegen, de ez nem tántorította el attól, hogy több tucat embert végig ne fertőzzön. És nem érti, mi ezzel a probléma.

Amikor majd felmérjük, hol, milyen kárt okozott a koronavírus, minden országban kutatják majd a vírus terjedésének az útját. De valószínűleg alig akad majd olyan ország, ahol ilyen pontosan meg lehet határozni, ki hurcolta be a kórokozót. Uruguayban egy 57 éves divattervező, Carmela Hontou lehet a felelős – írja a 444.hu a Guardian alapján.

A szomszédos, 45 milliós Argentínában péntekig 128 koronavírusos fertőzöttet regisztráltak, a jóval kisebb, 3,5 milliós Uruguayban már 94 megbetegedésről tudnak.

Hirdetés

Hontou március 7-én ugyanis lázasan repült haza Spanyolországból Uruguayba. Fittyet hányva arra, hogy eléggé fertőzött országban járt, és hogy lázas, előbb 84 éves édesanyjával ebédelt együtt, majd úgy döntött, hogy nem hagyhat ki egy népes, 500 résztvevős esküvőt Montevideóban. Az esküvő vendégei közül csütörtökig 44-nek lett pozitív a koronavírus-tesztje, és megkapta a betegséget a nő bejárónője is.

Hontou elondta újságíróknak, hogy 41 fokos láza is volt, az orvosa viszont megnyugtatta, hogy nem koronavírus. És nem érti, miért vádolják, hisz mások is voltak a repülőn.

„Azt mondják, hogy egy terrorista vagyok, aki idehozta a vírust, hogy megöljön mindenkit”

Hirdetés

Vélhetően vádat emelnek majd ellene, mert az uruguayi törvények büntetik a fertőző betegségek terjesztését, sőt, a fiai ellen is folyik eljárás, mert meglátogatták a karanténban anyjukat.

Forrás: 444 nyomán

Hirdetés
Hirdetés