Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Fejbe vágta a biztonsági őrt, mert nem tetszett neki, hogy lopáson érték

Hirdetés

Kaposvári Járási Ügyészség aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat egy férfival szemben, aki bosszúból bántalmazott egy biztonsági őrt az egyik kaposvári üzletben.

A vádlott 2020 januárjában az egyik kaposvári üzletben vásárolt, amikor elhatározta, hogy az egyik termékkel fizetés nélkül fog távozni, azonban az áruház biztonsági őre tetten érte. A vádlott előbb erősködött, hogy a lopott árut kifizeti, de amikor a sértett közölte, hogy arra már nincs lehetősége, a biztonsági őr felé ütött, az ütés a sértettet nem találta el.

Ekkor a vádlott látszólag együttműködővé vált, azonban amikor a biztonsági helyiségben a sértett telefonon felhívta a rendőrséget, a férfi újra indulatba jött és a majd fél kilogrammos műanyag palackkal fejbe dobta. A sértettnek könnyű sérülése keletkezett, azonban a sérülékeny testtáj és a bántalmazás módja miatt fennállt a súlyosabb sérülés bekövetkezésének reális esélyese is.

Hirdetés

Az ügyészség a különös visszaesőnek minősülő vádlottal szemben – aki a legutóbbi hasonló erőszakos bűncselekmény miatt kiszabott börtönbüntetését 2017 augusztusában töltötte ki – börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

Forrás: Elemi.hu – (képünk illusztráció)

Hirdetés
Hirdetés