„A magát demokratikus oldal politikusának valló Szarvas Koppány Bendegúz, a Százados negyed önkormányzati képviselője folyamatos lejárató hadjáratot folytat a konzervatív oldallal szemben. Közösségi oldalán most viszont minden eddiginél mélyebbre süllyedt: lámpavassal (azaz felakasztással) fenyegeti a fideszeseket” – hívta fel a figyelmet a Ferenc József blog.

A cikkünk írásakor is látható, szerdán 17:39-kor publikált bejegyzésben a DK ifjúsági szervezetének korábbi vezetője – aki 2017-ben pártolt át az álomgyilkos Momentumhoz – ezt írta:

„Járványkezelés Fidesz-módra. Nehéz erre szalonképesen reagálni, inkább csak úgy fogalmazok: megdolgoznak a fiúk a lámpavasért” – fogalmazott. Bejegyzését egyébként így zárta: „Ne felejtsétek majd el, ki, mit tett a válság alatt!”

Hirdetés

Remélhetőleg a választók valóban nem felejtik el…

Frissítés: a politikus csütörtökön este szerkesztette a bejegyzését, kitörölte az ominózus mondatot és bocsánatot kért – de nem a fideszesektől…

„Sokak szerint a szóképem volt durva, szerintem a kormány tettei, és következményei azok. De ha az erős fogalmazással plusz egy alkalmat adok a propagandának, hogy elterelje a figyelmet az egészségügyben uralkodó egyre durvább és méltatlanabb állapotokról, az részemről hiba, és ezért elnézést kérek azoktól, akiknek ezzel megnehezítettem a dolgát” – írta.

Hirdetés