Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Elképesztő, újabb késelés: 16-szor szúrta meg áldozatát a támadó

Hirdetés

Előzetes szóváltást követően több alkalommal megszúrt egy helyi férfit Pilismaróton B. Norbert, akit gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók. A police.hu tájékoztatása szerint a sértett a bántalmazás következtében életveszélyes sérülést szenvedett. A helyiek már korán reggel egymást kérdezték a közösségi oldalakon, hogy valaki tudja-e mi történt Pilismaróton. Dömösön már gyilkosságról beszéltek, sőt volt, aki meg is nevezte a tettest.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap délután közleményt adott ki: egy 34 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya.

B. Norbert május 24-én éjjel Pilismaróton, az Esztergomi úton előzetes szóváltást követően, egy késsel többször megszúrt egy helyi férfit. Az elkövető ugyan elmenekült a helyszínről, de a rendőrök forró nyomon üldözést követően fél órán belül a lakásán elfogták.

Hirdetés

B. Norbertet a rendőrség gyanúsítotti kihallgatása után őrizetbe vette. Kezdeményezték továbbá, hogy a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

Az Elemi.hu információi szerint nem kevesebbszer, mint tizenhatszor szúrt az elkövető.

Forrás: Elemi.hu – (fotó:  awerenessng.com)

Hirdetés

Hirdetés