Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Orbán Viktor bevitt egy „jobbegyenest” Jakabnak: “Az a kérdés, hogy a Jobbik logója vagy a frakciója zsugorodik-e jobban”

Hirdetés

Orbán Viktor Jakab Péternek (Jobbik) válaszolt az azonnali kérdések órájában.

A legfrissebb munkahelyvédelmi számok alapján 1 062 364 fő részesült kormányzati támogatásban. Ez jórészt adó- és járulékkedvezmény. Ezek 2100 milliárd forintnyi forrást hagytak a gazdaságnál. Több mint 7000 vállalkozás vette igénybe a bértámogatást.

“Amennyi munkahelyet a vírus tönkretesz, annyit létre is fogunk hozni”

Hirdetés

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy az ingyenes digitális képzésre több mint 61 ezer fő jelentkezett, és a diákhitel pluszt több mint 10 ezer hallgató igényelte. Amennyi munkahelyet a vírus tönkretesz, annyit létre is fogunk hozni.

Orbán Viktor: Magyarország egy nagyon veszélyes és nehéz időszakon vagyunk túl

Orbán Viktor viszonválaszában azt mondta a Jobbik frakcióvezetőjének, hogy Magyarország egy nagyon veszélyes és nehéz időszakon vagyunk túl. Nemzetközi összevetésben is sikeresen védekeztünk, az Önök munkáját az minősíti, hogy Önökre nem számíthat az ország – tette hozzá.

Ma nehéz eldönteni, hogy az Önök pártja, a frakciója, vagy éppen a logója zsugorodik-e jobban. 

Hirdetés

Majd hozzátette:

A Jobbik munkáját az minősíti, hogy veszélyhelyzetben nem számíthat rájuk az ország, ezért már zsugorülésben vannak, a daliás idők menetelését már a jobbikos törpejárás jellemzi. Ehhez gratulálok! 

– mondta a kormányfő.

Hirdetés

Forrás: Origo – VH

Hirdetés