Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Egy amerikai shake bárban szándékosan megmérgezték a rendőröket

Hirdetés

A Summitnews cikke szerint, szinte minden bizonnyal a Black Live Matter tiltakozásaihoz kapcsolódik az incidens.

Jelenleg folyik a nyomozás, miután három New York-i rendőrt kórházba szállítottak, akiket szándékosan fehérítővel mérgeztek meg egy manhattani Shake Shack-ban.

Miközben a tisztek italokat fogyasztottak, észrevették, hogy mérgező anyagot adtak hozzá, és azonnal orvoshoz fordultak.

Hirdetés

„Ha a New York-i rendőrök támadás nélkül még étkezni sem tudnak, akkor kijelenthetjük, hogy a környezet – amelyben dolgozunk – kritikus szintre romlott. Nem engedhetjük meg maguknak, hogy egy pillanatra is veszélybe kerüljenek a rendőreink. ”- tweetelt a New York-i Rendőrség szakszervezete.

A rendőröknek azt tanácsolják, hogy fogyasztása előtt gondosan vizsgálják meg élelmüket.

A mérgezés szinte biztosan kapcsolódik George Floyd halálához és az azt követő Black Lives Matter tiltakozásokhoz.

Hirdetés

Hirdetés

Mint ismert, a Floyd-féle tiltakozások következtében több rendőrt (feketéket is) meggyilkoltak, sokan megsérültek és most már olyanok is vannak, akiket megmérgeztek.

Felmerül a kérdés: vajon a média mutat-e érdeklődést ezen történet iránt, mivel sok szempontból ugyanazt a rendőrségellenes retorikát titkolják el, amelyet a radikális baloldali szélsőségesek hirdetnek.

A Shake Shack később megemlítette az incidenst a Twitteren: „Ijesztőnek tartjuk, amit rendőrség jelentéseiből ismertünk meg. A rendőrök a manhattani Shack-ben lettek betegek. Jelenleg a rendőrséggel együtt dolgozunk a nyomozásban.”

Hirdetés

Hirdetés

A Summitnews már frissítette a cikket egy kommenttel:

A vizsgálatot követően a NYPD közölte, hogy nincs bűncselekmény, és úgy tűnik, hogy az italokba véletlenül került méreganyag.

John Cardillo, közszereplő is kommentálta az esetet:

“A NYPD nem találja bűncselekménynek a Shake Shack munkavállalói által megmérgezett zsaruk ügyét. Nos, ez furcsa, mivel a legtöbb helyen nem fehérítik a papírpoharakat. Azt hiszem, a fehérítő magától ugrott be a turmixokba.”

Forrás: Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu

Hirdetés