Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekPublicisztikaVilág

George Floyd története kicsit másként…

Hirdetés

Mára már mindenki az egész világon ismeri a történet minden részletét, amely a mainstream médiákon keresztül került tálalásra (gonosz fehér rendőr megölte/megfojtotta a színes bőrű gyanúsítottat…stb.)

Nem haszontalan azonban kibontani a történet apró, ámde annál lényegesebb részleteit:

George Floyd már évek óta szívbajban szenvedő ember volt. Már az előállítása közben is panaszkodott légszomjra és szívtünetekre. A rendőrök még mielőtt bármi történt volna, mentőt hívtak panaszai miatt Floydhoz.

Hirdetés

Ezt követően, miután elkísérték az üzlethez, ahol hamis pénzzel próbált előzőleg fizetni, ellenállt, nem működött együtt, ezért történt a kétségtelenül durva rendőri akció, miközben továbbra is légszomjra panaszkodott.

A mentő megérkezésekor azonnal beemelték az autóba.

A halál a mentőautóban állt be, tehát nem lehetett fulladás az oka, mert akkor már az intézkedés közben elhunyt volna.

Hirdetés

Tehát nem közvetlenül a rendőr ölte meg, legfeljebb közvetve elősegíthette a szomorú végkifejletet.

És a legfontosabb: Két napra rá a kórbonctan szakember jelentése szerint George Floyd NEM FULLADT MEG, hanem a már évek óta szívbajban szenvedő ember egy szívroham áldozata lett.  Ennyi a történet mindeddig ki nem bontott, ámde döntő fontosságú részletekkel kiegészítve.

Iskolapélda arra, hogyan kell, lehet egy polgárháborús helyzetet előállítani elnökválasztási időszakban, ha nem nekünk – mármint nekik – áll a zászló:

Hirdetés

Minden hivatalos vizsgálatot és szakértői véleményt megelőzően, jól vágott és érzelmileg sokkoló videókkal alátámasztva az összes liberális médiában – CNN és az összes többi – telekürtölöm, teleordítom a világot az érdekeimnek megfelelő   leírásával az eseményeknek, pontosan tudva, milyen hatást érek el ezzel. Azonnal mozgósítok arra kiképzett szervezeteket, csapatokat – (Soros brigádjai, mint a „Black Lives Matter” („Fekete Életek Számítanak”) és természetesen az Antifák anarchista horda) – nem szükséges nagy létszám, elég egy kisebb csapat, majd magával rántja a balhéra mindig vevő anarchista tömegeket és elindul a lavina, mely rövid idő alatt kezelhetetlenül önhergelő módon elkezdi a pusztítást, a társadalom lebontását,s ez néhány nap alatt odáig fejlődik, hogy védelmi bunkerba kényszeríti az elnököt is, akit nagyon nem szereznénk újra  pozícióban látni. Közben megy a polgárháborús forgatókönyv minden látványtechnikai eleme – fosztogatás, gyújtogatás, újabb halálos áldozatok…. – mi több kell, hogy az elnök kutyaszorítóba kerüljön és csökkenjen a népszerűsége?

Briliáns levezénylés: egy hét alatt fél Amerika lángokban áll, mert egy rendőr megölt/megfojtott egy színes bőrű gyanúsítottat, miközben: nem ölte meg a rendőr, legfeljebb hozzájárulhatott az intézkedés a végkifejlethez, nem fulladt meg az áldozat, hanem szívrohamban hunyt el a mentőben.

A többi stimmel….

Hirdetés

Mit tehetünk mi ebben a hamis színházban nézőként? Nem sokat, de a saját előadásunkra azért fel kell készülnünk itthon, 2022 nagyon közel van és a külföldi színházi rendezők nagyon itt vannak….

Ha jót akarunk, magunknak kell a forgatókönyvet megírnunk és nekünk kell rendeznünk az előadást, különben hamis színház becsapott nézői lehetünk és még fizetünk is érte. Sokat, nagyon sokat…

Források:

Hirdetés

1./ boncolás Hennepin megyei orvos 2020. május 26-án a Hennepin megyei orvosi vizsgálat során boncolást hajtottak végre Floyd-on. [112]

Május 29-én a Hennepin megyei ügyvédi iroda nyilvánosságra hozta Chauvin elleni bűncselekményt. [113] A Hennepin megyei orvostanulmányozó teljes jelentésével, amelyet akkor még nem tettek közzé, a büntető panasz ehelyett a Hennepin megyei orvosi vizsgálatvezető „előzetes megállapításait” idézi. [114] A panasz előzetes eredményeit idézte elő, hogy a boncolást nem találtak olyan fizikai leletekről, amelyek alátámasztanák a traumás asfixia vagy fojtás diagnosztizálását „, de azt találták, hogy Floyd koszorúér-betegségben és hipertóniás szívbetegségben szenvedett. [112] [113] A panasz megemlítette a boncolás spekulációját, miszerint „Floyd úrnak a rendõrség általi korlátozása, a mögöttes egészségi állapot és a rendszerében lévõ esetleges kábítószerek együttes hatása valószínûleg hozzájárult a halálához”. [112] [113] (Wikipedia)

2./ „Négy nappal a nagy port kavart eset után letartóztatták Derek Chauvint, azt a rendőrt, aki hétfőn George Floyd nyakára térdepelt egy igazoltatás során, ami később a fekete férfi halálát okozta.” Fontos ebből: „KSŐBB”!! (Index)

3./”A múlt héten nyilvánosságra hozott hivatalos halottkémi jelentésben az állt, hogy a holttest „nem mutatott olyan fizikai bizonyítékot, amely alátámasztaná a trauma miatti fulladás vagy fojtogatás diagnosztizálását”. A rendőrség által kiadott dokumentum azt állapította meg, hogy Floyd halálához „hozzájárulhatott korábbi egészségi állapota, beleértve a koszorúér-betegségét és a magas vérnyomást”.(444)

4./: „A Floyd család által közölt eredmény ellentmond annak a hivatalos vizsgálatnak, amelyet a Hennepin megyei halottkém végzett el, és amely nem talált bizonyítékot arra, hogy traumatikus fulladásról lenne szó – írja a CNN.” (24.hu)

5./ „a Hennepin megyei orvosi ellenőr május 26-án, a Floyd halála utáni napi saját boncolást hajtotta végre, ám azt még nem engedték szabadon.

Az orvostanulmányozó előzetes megállapításai szerint a panasz szerint Floydnak olyan hátterében álló betegségei vannak, mint a szívkoszorúér betegség és a hipertóniás szívbetegség. A panasz azt is kijelentette, hogy az előzetes megállapítások alapján nem volt bizonyíték a traumás fulladás vagy megfojtás alátámasztására, és helyette azt feltételezte, hogy Floyd korábbi körülményei, a rendőrség kölcsönhatása és „a rendszerében esetlegesen alkalmazott mérgező szerek valószínűleg hozzájárultak halálához. .” (https://www.vice.com/en_in/article/y3zdyk/independent-autopsy-says-geor…)

6./  „Azt mondják, hogy Floydnak alapvető egészségügyi problémái voltak : „A boncolás nem tárt fel olyan fizikai eredményeket, amelyek alátámasztanák a traumás asfixia vagy fojtogatást. Mr. Floydnak alapvető egészségügyi állapota volt, ideértve a koszorúér-betegséget és a hipertóniás szívbetegséget.” – Azt mondják, hogy három tényező hozzájárult ehhez a halálhoz : „Mr. Floyd rendõrség általi visszafogása, a mögöttes egészségi állapot és a rendszerében esetlegesen mûködõ kábítószer valószínûleg hozzájárultak a halálhoz.” (CNN https://edition.cnn.com/2020/05/29/us/derek-chauvin-criminal-complaint-…)

7./”A Hennepin megyei orvosi vizsgálatvezető (ME) Floyd úr boncolását végezte 2020. május 26-án. A ME teljes jelentése még függőben van, de a ME az alábbi előzetes megállapításokat tette. A boncolást nem találtak olyan fizikai eredmények, amelyek alátámasztanák a traumás asfxiát vagy fojtogatást. Mr. Floyd mögöttes egészségügyi állapotai voltak, beleértve a koszorúér-betegséget és a magas vérnyomású szívbetegséget. Az, hogy Floyd rendõrség visszatartotta az együttes hatásait, mögöttes egészségi állapotát és a rendszerében esetlegesen elõforduló kábítószereket valószínûleg hozzájárult a halálához.” (CNN https://edition.cnn.com/2020/05/29/us/derek-chauvin-criminal-complaint-…)

8./ „A múlt héten Chauvin büntető panasza a Hennepin megyei orvosi szakvizsgáló irodájának előzetes jelentésére hivatkozott, amelyben megállapítást nyert, hogy Floyd valószínűleg a rendõrség által visszatartott egészségi állapotok és az esetleges kábítószer-kombinációk kombinációja miatt halt meg. Állítólag nem volt fizikai bizonyíték arra, hogy a megfojtás asfxiában halt meg.” (FOX https://www.fox9.com/news/hennepin-county-medical-examiner-declares-geo…)

9./ „A Hennepin megyei orvosi szakértő által közzétett előzetes megállapítások szerint „a boncolás nem mutatott ki fizikai eredményeket”, miszerint a „traumás fulladás vagy megfojtás” közvetlenül okozta Floyd halálát. A büntető panasz azonban megjegyzi, hogy a mögöttes egészségi állapot és a „rendõrség általi visszafogás” párhuzamosan hozzájárultak Floyd halálához.” (FOX9 https://www.fox9.com/news/what-charges-are-former-officer-derek-chauvin…)

10./ „A rendőrség által korábban kiadott, első dokumentum szerint ugyanakkor nem találtak „fizikai bizonyítékot, amely alátámasztaná a trauma miatti fulladást vagy fojtogatást”, és Floyd halálához „hozzájárulhatott egészségi állapota, beleértve koszorúér-betegségét és magas vérnyomását”.   (MTI)

Szőnyi József

Hirdetés