Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Hitlert dicsérte a DK-s László Imre

Hirdetés
Hitler munkásságát dicsérte a DK-s László Imre. A Troll birtokába került egy felvétel, amelyen a Gyurcsány Párt XI. kerületi polgármestere az önkormányzati ülésen azt mondta: Adolf Hitler megérdemelte hogy annak idején a Time magazin 1938-ban az év emberének választotta. László Imre szerint Hitler Németországért tett cselekedetei elvitathatatlanok.

A Time Magazin 1939-es címlapja. Ebben választották a 1938-as év emberének Adolf Hitlert. Ebben az esztendőben volt az úgynevezett kristályéjszaka, amikor a diktátor rohamosztagosai zsidó boltokat és zsinagógákat fosztottak ki majd gyújtottak fel. Ekkor már több mint 10 éves volt hírhedt műve a Mein Kampf, amelyben kifejtette náci eszméit és a zsidó fajelméletét. És 1938 volt az év, amikor Hitler serege bevonult Ausztriába. Adolf Hitler nem sokkal később meghirdette végső megoldás politikáját, ami a zsidó nép teljes kiirtására törekedett.

A holokauszt során a haláltáborokban létrehozott gázkamrákban több millió embert semmisített meg.

A Time magazin, Hitlert az év emberének választotta. Megérdemelte? Meg!

Hirdetés

A DK újbudai polgármestere Hitler munkásságát dicsérte az önkormányzat csütörtöki testületi ülésén. A Troll című műsorunk birtokába került felvételen a Gyurcsány párti politikus elismerően beszél a diktátorról. Szerinte Hitler Németországért tett cselekedetei elvitathatatlanok.

Magyarázkodás

Levélben magyarázkodik az esetet követően László Imre. A DK-s polgármester azt írja: nagyon rosszul és könnyen félreérthetően fogalmazott. A Gyurcsány-párti politikus bocsánatot kért a kijelentése miatt. A levél az alábbi linken olvasható ITT.

Hirdetés

Hallgat a baloldal László Imre kijelentéséről

Hallgatásba burkolózott az ellenzék László Imre ,Hitlert méltató kijelentése miatt. Sem az MSZP, sem a Momentum, sem pedig a Párbeszéd nem ítélte el a DK-s polgármestert kijelentése miatt. A pártok mellett a főpolgármester sem szólalt meg.

Hirdetés
Hirdetés