Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekVilág

Koronavírus bulit tartott egy fertőzött férfi: tragikus vége lett

Hirdetés

Egy 30 éves texasi férfi megvolt róla győződve, hogy az egész koronavírus-járvány csupán egy nagy átverés, ezért elment egy „COVID party” elnevezésű buliba, ahol megfertőzödött, majd nem sokkal később meghalt.

A kórházi ápolók elmondása szerint a férfi utolsó szavaikor elmondta, hogy hibázott, azt hitte, hogy az egész csak egy átverés, de tévedett. A férfi a San-Antonio-i kórházban vesztette életét, miután részt vett a koronavírus buliban, aminek szervezője egy pozítiv fertőzött volt.

A kórház főorvosa Jane Appleby a sajtónak elmondta, hogy a férfi a nővéreknek mesélt a buliról, aminek egy koronavírussal fertőzött személy volt a házigazdája és lényegében az összejövetel lényege az volt, hogy létezik-e a vírus és megfertőződhet-e ilyen módon valaki – írja az Index.

Hirdetés

Appleby hozzátette, hogy nem azért meséli el ezt a történetet, mert rá szeretne ijeszteni az emberekre, hanem, hogy megértsék, hogy a vírus nem válogat és bárki megfertőződhet. Azt nem tudni, hogy a 30 éves férfinek volt-e bármilyen krónikus betegsége.

Forrás: Blikk.hu

Hirdetés

Hirdetés