Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Szijjártó Péter: Forza Matteo!

Hirdetés

A magyar külügyminiszter egy Facebook posztban állt ki Matteo Salvini mellett, akinek tegnap megvonták a mentelmi jogát, mert védte a hazáját:

 

A liberális mainstream sajtó diadalittasan tudósít arról, hogy az olasz parlament felsőháza megvonta a mentelmi jogot Matteo Salvinitól.

Hirdetés

Attól a Matteo Salvinitól, aki nem akarta engedni, hogy az illegális bevándorlók, az embercsempészek és szövetségeseik, az úgynevezett NGO-k kinevessék az olasz és az európai törvényeket, és minden létező szabályozást megsértve, önkényesen kikössenek Olaszországban, ezáltal illegálisan bejöjjenek Európába.

Salvini úgy döntött, megvédi Olaszországot és megvédi Európát. Úgy döntött, hogy bebizonyítja: amit Magyarország megtett a szárazföldön, az megtehető a tengeren is, azaz igenis lehetséges Európa külső határainak megvédése szárazon és vízen egyaránt.

Matteo Salvini ezzel egy óriási brüsszeli hazugságról rántotta le a leplet. Mást sem hallottunk ugyanis az elmúlt években, mint hogy a tengeri határok védhetetlenek. Matteo Salvini bebizonyította: Európát meg lehet védeni a tenger felől is. Ehhez csak annyi kell, hogy vegyük komolyan saját szabályainkat és szerezzünk érvényt nekik. S tegyük végre világossá: a határok átlépésének szabályai vannak. Ezeket pedig mindenki köteles betartani.

Hirdetés

Matteo Salvini köszönetet, nagyrabecsülést és kitüntetést érdemel.

A liberális mainstream sajtó diadalittasan tudósít arról, hogy az olasz parlament felsőháza megvonta a mentelmi jogot…

Hirdetés

Posted by Szijjártó Péter on Friday, July 31, 2020

Forrás: VH

Hirdetés

Hirdetés