Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

ÉrdekességekHírekVilág

Drámai felvételek! Az érkező vonat elől vonszolt el egy tolószékes férfit egy rendőr

Hirdetés

Egy éppen az autóját vezető rendőr mentette meg egy 66 éves kerekeszékes férfi életét Kaliforniában, amikor a vasúton ragadt mozgássérültet az utolsó pillanatban sikerült elhúznia egy érkező vonat elől, – írja az Origo.hu.

Az esetet a kaliforniai Lodi település rendőrének testkamerája rögzítette. Erica Urreának másodpercek alatt kellett döntenie, és a mentőakciója sikerrel járt szerda reggel. Az incidensnél a sorompó is ereszkedett már, és a vasúti figyelmeztetés is szirénázott.


A vasúti kürt is hallható a háttérben, ahogy egyre és egyre közeledik a szerelvény. Urrea éppenhogy csak ki tudta húzni a mozgáskorlátozott férfit a székéből, mielőtt a vonat elszáguldott volna mellettük.

Hirdetés

A megmentett férfit lábsérüléssel szállították kórházba, de egyébként rendben van – írja a Fox News.

On 08/12/2020 at around 844 AM, Officer Urrea was in the area of Lodi Ave and the railroad tracks when she saw a male in…

Hirdetés

Posted by Lodi Police Department on Wednesday, August 12, 2020

A helyi rendőrség azt írta Facebook-oldalán, hogy Urrea saját életét veszélyeztette, hogy megmentse egy másikét és ezzel megelőzött egy tragédiát. A rendőrség rendkívül büszke rendőrére és hőstettére – írják.

Forrás: Origo.hu

Hirdetés
Hirdetés