Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

Hírek

Elraboltak és megerőszakoltak egy 17 éves lányt Budapesten

Hirdetés

A Ripost információi szerint a 17 éves lány augusztus 3-án egy XIX. kerületi dohánybolt előtt várakozott, amikor megszólította egy férfi.

A fiatal lány az ismeretlenről semmi rosszat nem feltételezett, az ugyanis kedves volt, bókolt, sőt, kávét, illetve energiaitalt is hozott neki a boltból – írja a lap cikke alapján a Blikk.

Hirdetés

Innen rabolták el a lányt, aki a két üzlet között állva várakozott éppen (Fotó: Ripost)

Miután a férfi kijött az üzletből, addigra már ketten voltak, a másik vélhetően az ismerőse lehetett. Az esetet a bolt kamerafelvétele rögzítette, amin az látszik, hogy egy drága autó érkezik, amibe a lány és a két férfi beszállt.

Amikor a lányt egy pár percnyire lévő kertvárosi házba vitték, már sejtette, hogy az idegenek akarnak tőle valamit, de már nem tudott segítséget kérni.

Hirdetés

Ebben az utcában található a családi ház, ahova a lányt vitték (Fotó: Ripost)

„Bementek az épületbe, de onnan már nem volt menekvés. A lányt megerőszakolta a két férfi, akik nem sokkal korábban még végtelenül kedvesek voltak vele” – nyilatkozta a Ripostnak a lány barátnője, aki szerint az erőszak után a két férfi tovább hitegette a lányt azzal, hogy Németországban milyen jó élete lesz, sok pénzt kereshet.

Hirdetés

Ezután elvitték a környékbeli ruhaboltba, hogy új ruhákat vásároljanak neki. A lány pedig megragadta az alkalmat, a bolt eladójától segítséget kért, aki kihívta a rendőröket. A két férfi elmenekült.

A lap megkereste a megerőszakolt lányt is, aki még mindig a történtek hatása alatt van, így egyelőre nem tudott nyilatkozni.

Forrás: Ripost.hu – Blikk.hu

Hirdetés

Hirdetés