Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Hadházy újabb hisztizésbe kezdett : “a Fidesz a szemünk előtt csalja el a 22-es választásokat”

Hirdetés

A független képviselő meglovagolja a fehéroroszországi témát teljesen, eddig attól félt, hogy őt is megmérgezik, mert ellenzéki politikus. Viszont a legújabb posztjában arról ír, hogy a belarusz választáshoz hasonlóan a Fidesz is elcsalja majd a 2022-es szavazást.

Íme az írása:

Hirdetés

„Az agymosás, a fizetett kormánypropaganda hatása pontosan mérhető is. Egy friss felmérés szerint pl. az emberek 82 százalékához jutott el az »üzenet«, hogy Soros szervezi a bevándorlást, 77 százalékához az, hogy Brüsszel nem akarja megfékezni azt. A Tiborcz botrányról ezzel ellentétben csak 58 százalék hallott, az egészségügy pocsék eredményéről (évi kb 30 ezer ember olyan ember hal meg, aki megmenthető lett volna) pedig csak 50% mondta, hogy találkozott a hírrel. A határon éheztetett gyerekekről pedig 34 százalékok értesült. A tanulmány itt olvasható: https://www.mediakutato.hu/cikk/2020_02_nyar/06_tajekoztatas_kontra_tajekozottsag.pdf

Jól kell érteni: az emberek jelentős részét egyszerűen nem érdeklik a közélet és a politika hírei. Hozzájuk csak a kormány (Fidesz) adófizetői pénzekből agresszíven  tolt reklámkampányai által szállított hazugságok jutnak el. A valódi hírek , az ellenzék üzenetei azonban magyarok millióit egyszerűen elkerülik. A Fidesz tehát pont ekkora előnnyel indul, így egyszerűen nem beszélhetünk valódi választásról, amíg a fizetett propagandát nem állítjuk le.. Ma sokat beszélünk a fehérorosz választási csalásról -pedig a 2022-es magyar választást is a szemünk előtt csalja el a kormány már napjainkban!”

Forrás: VH

Hirdetés
Hirdetés