Jobboldali Médiahírek

Hírexpress, hírblog – Hírek itthonról és a nagyvilágból Önnek!

HírekItton

Koronavírusos a DK nyári egyetemének egyik résztvevője

Hirdetés

Gyurcsány komcsi-képzője egy hete véget ért, de a párt elővigyázatosságból minden résztvevőnek ingyenes koronavírus-tesztet biztosít.

A Demokratikus Koalíció nyári egyetemének egyik résztvevőjéről kiderült, hogy koronavírusos, ezért a párt minden résztvevőnek ingyenes koronavírus-tesztet biztosít – írta közleményében a párt.

A rendezvény egy héttel ezelőtt volt, a résztvevőről szombat este derült ki, hogy koronavírussal fertőzött.

Hirdetés

„Nem tudjuk, hogy a résztvevő a kilenc nappal ezelőtt véget ért program idején is vírushordozó volt-e, vagy a tábort követően kapta el a betegséget, de felelős pártként a legkisebb járványügyi kockázat esetén is a legnagyobb körültekintéssel és óvatossággal járunk el. Éppen ezért a DK saját költségén biztosít koronavírus-tesztet a nyári egyetem valamennyi résztvevőjének és közreműködőjének” – szól a közlemény.

A DK nyári egyetemét a párt honlapja szerint Balatonlellén rendezték augusztus 10 és 13. között, az előadók között Gyurcsány Ferenc mellett kommunikációs szakemberek és jelenlegi DK-s politikusok is voltak, mint pl. az egyedül szexbotrányba keveredett Gréczy Zsolt

Forrás: HVG -Blikk

Hirdetés

Hirdetés